Aktywne Wpisy
sprynek +437
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Najważniejszy wpis podsumowujący wszystkie wyniki mundialu.
Jeżeli chcesz poznać wyniki typowania spotkań kliknij tutaj
Jeżeli chcesz poznać wyniki typowań przedmundialowych kliknij tutaj
tl;dr
⚠Królem typowania mundialu w Rosji zostaje @FotDK, który zajmując 3 miejsce w klasyfikacji typów meczowych i 5 w typów mundialowych uzyskał łącznie 165pkt! BRAWO!
Na drugim miejscu uplasował się, chyba największy pechowiec naszego typera, @Otter. Dla którego jest to kolejne 2 miejsce. O porażce zdecydowało dopiero 10 miejsce w zestawieniu typów mundialowych. Szkoda, wielka szkoda. 164pkt.
Podium z 161pkt na koncie uzupełnia @Bonpensiero, który zajmował odpowiednio 8 i 6 miejsce w „małych” typerach.
Zwycięzca typera meczowego @sam_gold zajął dopiero 24 miejsce w klasyfikacji typów mundialowych i w klasyfikacji generalnej utknął na 4 miejscu z 160pkt.
Natomiast @Braand zwycięzca typowania mundialowego, w rankingu meczowym uplasował się na 18 pozycji i z łączną liczbą 147pkt zajął 12 miejsce w generalce.
➡Tak wygląda tabela naszej zabawy
➡[Tak prezentują się wszystkie wyniki mundialu]( https://image.prntscr.com/image/8_TI_kzAR-_frD74atp3rA.png)
✏Dzięki wszystkim za udział, miałem trochę liczenia ☠
Do zobaczenia po lepszej stronie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mundial #ms2018 #mundial2018 #typerms2018
@otter
@bonpensiero
Gratulacje dla @FotDK, @sam_gold, @Braand i wszystkich uczestników, bo taki typer to jednak uśmiech dziecka za grosze