Wpis z mikrobloga

Nie wszyscy maja fajnie. Pocieszylo mnie to, ze ludzie którzy byli dla mnie symbolem wariata niczym z project x, wieczni studenci, ktorych imprezowanie nie mialo konca, z----------a na magazynie a ja sobie jeżdżę jak Pan na ciężarowych i sobie odkładam na studia medyczne hajsik żeby isc za rok. Cieszę sie z porażek normikow i czuje sie od nich lepszy w pewnym sensie. Tez tak macie?
#przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RouZi: a te seby z których gnijesz odkładają sobie cały hajs z tego magazynu aby go przepuscić w weekend, wyrwac jakas dziopke na noc albo i dwie i codziennie idą spać z bananem na mordzie nawet sobie nie zawracając toba głowy. To ty przegrałeś bo wiecznie to rozpamiętujesz ¯\_(ツ)_/¯

• Odpowiedz
@Canova: No dobra. Powiedzmy ze masz racje, faktycznie rozpamietuje to. Ale z drugiej strony.. Czy to tak będzie cale życie? Te z-------e których znam tez sa z roku na rok starsi i coraz ciężej im mlodsza poderwać, a wymagania młodej generacji coraz wyższe. Ja inwestuje w siebie, oni inwestują w nocne życie czyli pieniadze wyrzucone w bloto.
  • Odpowiedz
@RouZi: póki są zadowoleni i sprawia im to przyjemność to oni wygrywają. Typie nie ma uniwersalnej recepty na zycie i nigdy nie będzie. Tu chodzi tylko o to aby przezyc je tak jak ty chcesz i potem nie załowac na starość. A to czy wolisz walić k--s z d--y brazylijskiej k---y czy wyuczyć się 15 jezyków i zgarniać 50 tyś miesięcznie to tylko twój własny wybór. I nie lej tak
  • Odpowiedz