Wpis z mikrobloga

@hoobskrk: 2 ligę wygrywam praktycznie z mistrzostwem za każdym razem, ale przeskok do pierwszej jest spory. Utrzymać się utrzymam, ale mistrzostwa jeszcze nie zdobyłem.
  • Odpowiedz
@chim3ra: @TheRahr: wiadomo, też wolałbym być w 10 lidze i zrobić takie coś od kopa ale jak już czlowiek dostał się na jakiś poziom to trzeba go trzymać. Z resztą nie lubię za bardzo grać sezonów online bo są strasznie #!$%@?, jakoś połączenia przeważnie tragiczna, nawet te minimalne lagi da się odczuć i strasznie przeszkadzają nie mówiąc już o tym że często jest tak ze ktoś niby się rozlącza a
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hoobskrk: o tym właśnie mówię, liga pierwsza to ostateczny festiwal #!$%@?, każdy zamiast grać kombinuje jak pogorszyć połączenie, jakieś bugi na rozlaczanie itp., ja się tam wbilem tylko dla Siebie, ale też nie lubię grać sezonów online.
  • Odpowiedz
@qdlatyxes: @chim3ra: xbox i lw a sezony to duża różnica, zupełnie inaczej się gra. W sezonach są opóznienia i tyle, gra może fizycznie nie przycinać ale da się odczuć właśnie inne tempo gry i nie ma różnicy czy full zielone czy żółte czy czerwone połączenie bo te wakaźniki to jakiś straszny kit. Sezony zagram od czasu do czasu przeważnie tak jak teraz kiedy jest jakieś zadanie ciekawe do zrobienia, ale
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@qdlatyxes: dla mnie to absolutna bzdura ta lw, załóżmy, że pracujesz cały tydzień w normalnej pracy, żeby potem #!$%@? weekend na fifce dla dupnych kart xD
  • Odpowiedz