Wpis z mikrobloga

Ale mnie dzisiaj wszystko w-----a xD Rozlałam kawę na kanapę, r--------m jeden przycisk w klawiaturze, a teraz mi s-------e naleśniki nie wychodzą.
W-----a mnie niemiłosiernie to, że mam studia, które mnie nie interesują, że mam gównopracę i nie wiem jak zmienić ją na jakąś lepszą w korpo, że dalej mi rodzice muszą pomagać finansowo, bo za najniższą utrzymać się w tym mieście to wyczyn nie harując po 600h miesięcznie. W-----a mnie to, że mam słomiany zapał, że nie zwiedziłam połowy świata, że nie mam prawa jazdy, że mam taki ryj.
Wszystko mnie dzisiaj w-----a po prostu xD Na szczęście mogę cały dzień siedzieć w domu i się tylko w------ć licząc, że się nie zajebię idąc spać.
I w-----a mnie to, że niebieski nie kupił masła.
I że jest k------o gorąco.
#gorzkiezale
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Primusek: a k---a nie strasz nawet xD powinny być za półtora tygodnia, ale znając moje szczęście to zaraz dostanę obfitego okresu i sraczki. w sumie nie zdziwiłabym się, taki dzień dzisiaj xd
  • Odpowiedz
o, to ty byłaś

Przychodzi @consummatumest do lekarza:
- Panie doktorze ciagle jestem w-------a, wszystko i wszyscy mnie w-------ą, a najbardziej w-----a mnie to, że wszystko mnie w-----a, prosze mi pomoc!
- Czy próbowala Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wsród spiewu ptaków, spacerujac boso po trawie, kontakt z przyrodą bardzo pomaga...
- E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie w-------ą, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie
  • Odpowiedz
W-----a mnie niemiłosiernie to, że mam studia, które mnie nie interesują

@consummatumest: Przecież robisz już trzeci kierunek. Pisałaś, że je lubisz i cię te studia interesują. Znów nie trafiłaś? Może jednak wyższa edukacja nie jest dla ciebie?

Wcale mnie nie dziwi, że masz gównopracę, skoro podejście do jakichkolwiek obowiązków masz też gówniane.
  • Odpowiedz
@instalacja: Poważnie jesteś w stanie to zapamiętać? :D No niestety, ale idę teraz na trzeci rok i przeraża mnie wizja inżynierki. Nie wiem jak to będzie. W tym roku bardzo usilnie starałam się załapać na staż i tak w stu procentach wgłębiłam się w stanowiska na które mogę zaaplikować. Okazało się, że jednak nie jest tak kolorowo jak opisuje moja uczelnia zachęcając kandydatów :D Wiesz - pierwsze zbliżenie z realnością.
  • Odpowiedz