Aktywne Wpisy
JackOfAllTrades +295
iforgotmypass_ +77
Na portalu Wykop.pl, gdy słońce chowa się za horyzontem, a cisza nocy zaczyna oplatać cyfrową przestrzeń, rozpoczyna się niezwykły spektakl. Nocna zmiana. To moment, w którym z ukrycia wychodzą wykopowi czołgiści – osobliwy gatunek, który żeruje wyłącznie po zmierzchu. Ich ulubioną pożywką są plusy, które zdobywają w zamian za swoje trofea – zdjęcia czołgów.
Każdy czołgista doskonale wie, że im bardziej unikalny lub historyczny pojazd zaprezentuje, tym więcej plusów uda mu się zgromadzić. Ta swoista waluta społeczna pozwala im przetrwać kolejne noce, podczas gdy inni użytkownicy portalu mogą jedynie obserwować tę fascynującą grę. Zdjęcie lśniącego T-34 lub majestatycznego Leopard 2 to jak rzucenie świeżej zdobyczy w wir nocnej aktywności. Inni czołgiści natychmiast pojawiają się, reagując plusami niczym stado głodnych zwierząt.
I tak, noc po nocy, portal tętni życiem pod ciężarem tych stalowych kolosów, których cyfrowe odbicia fascynują zarówno specjalistów, jak i laików. Czołgiści zaś, z poczuciem dobrze wykonanego zadania, znikają o świcie, by powrócić kolejnej nocy.
Czytała:
Każdy czołgista doskonale wie, że im bardziej unikalny lub historyczny pojazd zaprezentuje, tym więcej plusów uda mu się zgromadzić. Ta swoista waluta społeczna pozwala im przetrwać kolejne noce, podczas gdy inni użytkownicy portalu mogą jedynie obserwować tę fascynującą grę. Zdjęcie lśniącego T-34 lub majestatycznego Leopard 2 to jak rzucenie świeżej zdobyczy w wir nocnej aktywności. Inni czołgiści natychmiast pojawiają się, reagując plusami niczym stado głodnych zwierząt.
I tak, noc po nocy, portal tętni życiem pod ciężarem tych stalowych kolosów, których cyfrowe odbicia fascynują zarówno specjalistów, jak i laików. Czołgiści zaś, z poczuciem dobrze wykonanego zadania, znikają o świcie, by powrócić kolejnej nocy.
Czytała:
W-----a mnie niemiłosiernie to, że mam studia, które mnie nie interesują, że mam gównopracę i nie wiem jak zmienić ją na jakąś lepszą w korpo, że dalej mi rodzice muszą pomagać finansowo, bo za najniższą utrzymać się w tym mieście to wyczyn nie harując po 600h miesięcznie. W-----a mnie to, że mam słomiany zapał, że nie zwiedziłam połowy świata, że nie mam prawa jazdy, że mam taki ryj.
Wszystko mnie dzisiaj w-----a po prostu xD Na szczęście mogę cały dzień siedzieć w domu i się tylko w------ć licząc, że się nie zajebię idąc spać.
I w-----a mnie to, że niebieski nie kupił masła.
I że jest k------o gorąco.
#gorzkiezale
Przychodzi @consummatumest do lekarza:
- Panie doktorze ciagle jestem w-------a, wszystko i wszyscy mnie w-------ą, a najbardziej w-----a mnie to, że wszystko mnie w-----a, prosze mi pomoc!
- Czy próbowala Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wsród spiewu ptaków, spacerujac boso po trawie, kontakt z przyrodą bardzo pomaga...
- E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie w-------ą, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie
@consummatumest: najgorzej ヽ( ͠°෴ °)ノ
@consummatumest: Przecież robisz już trzeci kierunek. Pisałaś, że je lubisz i cię te studia interesują. Znów nie trafiłaś? Może jednak wyższa edukacja nie jest dla ciebie?
Wcale mnie nie dziwi, że masz gównopracę, skoro podejście do jakichkolwiek obowiązków masz też gówniane.
Komentarz usunięty przez autora