Wpis z mikrobloga

@Maides: właśnie teraz przechodzę i też miałem z nim problem, a dodatkowo wziąłem sobie poziom hard (który koniec końców okazał się nie taki hard) ale z bestią był problem xD w końcu się w-------m po 15 śmierci, załadowałem kilka saveów wstecz, wydałem wszystkie punkty poziomu na znak aard, ogłuszyłem go i z-------m jednym strzałem xD
  • Odpowiedz
@Dolan gra się bardzo przyjemnie jak komuś nie przeszkadza backtracking, ja się zacialem na tych elfach w banku, zrobiłem z 50 prób i nie mogłem ich pokonać
  • Odpowiedz
@Maides: @Dolan: Trzeba rozwinąć alternatywny Aard tak aby ogłuszał i walnąć Bestię tym właśnie alternatywnym na samiuśkim początku, zanim zdąży do nas podbiec.

Wbija ogłuszenie, cios kończący i Bestia leży. XD
Scooterek - @Maides: @Dolan: Trzeba rozwinąć alternatywny Aard tak aby ogłuszał i wal...
  • Odpowiedz
Trzeba rozwinąć alternatywny Aard tak aby ogłuszał i walnąć Bestię tym właśnie alternatywnym na samiuśkim początku, zanim zdąży do nas podbiec. Wbija ogłuszenie, cios kończący i Bestia leży. XD

@Scooterek: dokładnie tak zrobiłem xD
  • Odpowiedz
@Dolan: mimo to całą trylogię uważam za genialną sprawę. Za pierwszego Wiedźmina zabierałem się chyba trzy razy przez nudny pierwszy akt. Grę przeszedłem dopiero kiedy przyszła mi pocztą kolekcjonerka Dzikiego Gonu (nie lubię zaczynać historii gdzieś od środka, nieważne czy to film, książka czy gra). Pierwsze dwa Wiedźminy przeszedłem w bite dwa dni. :P Jedynka dużo zyskuje po pierwszym akcie. Ma klimat, ale trochę się dłuży.
  • Odpowiedz
@Maides: przesadzili, bez eliksirów wpadłem tam z ni gruchy ni pietruchy po gadaninie z Abigail, potem myślałem, że muszę ją ocalić i ciągle ginąłem, stwierdziłem że walić to, zatłukłem Bestię silnym a ta czarownica wstaje jakby nigdy nic xD
  • Odpowiedz
@FotDK: Domyślam się, że się da. Tylko wymagałoby to już w tym momencie wiele cierpliwości z mojej strony xD Ostatnią próbę zaliczyłem 4 lata temu jak nadzorowałem różową, bo chciała koniecznie zagrać we wszystkie części i skończyła gdzieś na etapie śledztwa. W------a się, bo jakąś złą opcję dialogową wybrała i nie mogła przeprowadzić sekcji zwłok xD
  • Odpowiedz