Aktywne Wpisy
Marakuja +1030
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
eskejper +377
Zainspirował mnie jeden z wpisów na tagu, więc pomyślałem że sam napisze coś podobnego. I tak już marzyłem o tym żeby usunąć konto - to moje trzecie konto na wykopie i ostatnie.
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
#polityka #neuropa #4konserwy
Byś widział Berlin w 45 xd to by to nie robiło na tobie wrażenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora