Wpis z mikrobloga

@Haraj: a czym różni się facet twierdzący, że jest babą od faceta, który twierdzi, że jest babą wobec tego xD Przecież LGBTA (kiedyś LGBTQ, ale stwierdzili sobie, że q jest wyrazem wulgarnym, pomimo, że nadal chwalą się queer studiami, debile xD jest szerokim terminem opisującym wszelkie "zboczenia" poza tymi, które według nich są gorsze.
Więc czym różni sie facet przebierający się za babę i lubiący być ładowanym w tyłek od
  • Odpowiedz
@Haraj: aha. APA nie decyduje co jest chorobą a co nie. APA zdecydowała na przykład, że StPD nie jest chorobą tylko zaburzeniem osobowości, a jakoś w cywilizowanym świecie mają odmienne zdanie. Toż równie dobrze mógłbyś napisać, że antykomunizm to choroba, bo Sowieckaj Sojuz Wraci decyduje, co jest chorobą, a co nie xD Beka z homofanatyków.
  • Odpowiedz
@raczej_schizotypal: stpd ma zaburzenie w nazwie wiec nie wiem o czym ty #!$%@? koleś
A jesli nie odrozniasz problemow z zaakceptowaniem swojej plci i checia jej zmiany od pociagu do tej samej plci to sadze ze powinienes pomyslec jak odroznic widelec od lyzki
  • Odpowiedz
@Haraj: xD jaki pajac. W swoim fanatyzmie zagubiłeś umiejętność myślenia, ale dalej potrafisz kąsać po łydkach. Żałosny jesteś.
No więc skoro coś ma w nazwie zaburzenie, to nie może być według ciebie chorobą nigdy, czy tylko wtedy, gdy trzeba bronić jakiegoś APA srapa? Jełopie, polscy psychiatrzy też twierdzą, razem z całą WHO, że pedziostwo to nie choroba, więc nie wiem, czemu na tak kretyńską linię obrony APA srapa się zdecydowałeś
  • Odpowiedz
@Lechu1777

Z czysto medycznego punktu widzenia homoseksualizm jest chorobą.

Jesteś doktorem psychiatrii, że rzucasz diagnozy? Ponieważ już od lat 70-tych różne wielkie i poważne organizacje psychiatryczne (np. American Psychiatric Association) twierdziły zupełnie inaczej i stopniowo wykreślały homoseksualizm ze swoich list chorób. W latach 90-tych zrobiła to największa organizacja, czyli WHO (ICD-10) i przypieczętowała to niedawno po raz kolejny (ICD-11).
  • Odpowiedz
  • 8
@171819 nie.

@Lechu1777 biorąc pod uwagę twoją niekompetencję w temacie i brak jakiejkolwiek wiedzy naukowej, to podsumuję cię fragmentem jednego z utworów PRO8L3Mu - "Weź nie #!$%@?, zamknij mordę xD"
  • Odpowiedz
@171819: Ale ze ch*j mnie to obchodzi a i tak wpychacie swoją orientacje wszystkim na siłę to Ty wiedz. Heteroseksualni nie wrzucają non stop na mirko postów "Jestem heteroseksualny i jestem z tego dumny!!!!111jedenjedenjeden. Kto chce iść na parade hetero????"

• Odpowiedz