Aktywne Wpisy
Tyrande +20
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
xiv7 +46
Ciekawostka: tak w roku 2050 będą wyglądać flagi stanowe Polski, Niemiec czy Francji jak Unia zmieni się już w Stany Zjednoczone Europy, mocarstwo światowe zapewniające bezpieczeństwo i komfort życia, nie jakieś romantyczne mity o podzielonym kontynencie bo przodkowie 500 lat temu tak żyli to my też musimy mimo że to nie daje nic w praktyce, a co więcej prowadzi do wojen. Ciekawe kto wtedy będzie u nas gubernatorem a kto będzie we
#lgbt #neuropa #pytanie #tagujenanocnej
Więc czym różni sie facet przebierający się za babę i lubiący być ładowanym w tyłek od
A jesli nie odrozniasz problemow z zaakceptowaniem swojej plci i checia jej zmiany od pociagu do tej samej plci to sadze ze powinienes pomyslec jak odroznic widelec od lyzki
No więc skoro coś ma w nazwie zaburzenie, to nie może być według ciebie chorobą nigdy, czy tylko wtedy, gdy trzeba bronić jakiegoś APA srapa? Jełopie, polscy psychiatrzy też twierdzą, razem z całą WHO, że pedziostwo to nie choroba, więc nie wiem, czemu na tak kretyńską linię obrony APA srapa się zdecydowałeś
Jesteś doktorem psychiatrii, że rzucasz diagnozy? Ponieważ już od lat 70-tych różne wielkie i poważne organizacje psychiatryczne (np. American Psychiatric Association) twierdziły zupełnie inaczej i stopniowo wykreślały homoseksualizm ze swoich list chorób. W latach 90-tych zrobiła to największa organizacja, czyli WHO (ICD-10) i przypieczętowała to niedawno po raz kolejny (ICD-11).
@Lechu1777 biorąc pod uwagę twoją niekompetencję w temacie i brak jakiejkolwiek wiedzy naukowej, to podsumuję cię fragmentem jednego z utworów PRO8L3Mu - "Weź nie #!$%@?, zamknij mordę xD"
3/10 bo odpisalem 2 razy
Komentarz usunięty przez moderatora