Ktoś mi wyjaśni fenomen takich burgerów? Jak dla mnie to ostry #rakcontent, przecież tego nawet nie da się ugryźć. Nie mówiąc już o tym, że zwykłym hamburgerem jest się łatwo ubrudzić, a co dopiero tym czymś. #kuchnia #jedzenie #jedzzwykopem #fastfood #burger
@BolecFabryka: Ma ładnie wyglądać na instagramie. Może nawet zajebiście smakować, ale ze względu na trudność jedzenia i kombinowanie nie ma to większego sensu.
@BolecFabryka: w Lublinie w św. Michale takie serwują, mimo, że ze sposobem jedzenia bywają problemy (nóż i widelec, polecam) to smaku nic nie pobije szczegolnie te placki udajace hamburgery w sieciówkach.
@BolecFabryka: odpowiedź: takie burgery je się nożem i widelcem rozkładając je (jakkolwiek bez sensu by to nie było). Znajomy kiedyś mnie namówił żeby zamówić burgera z Bydło i Powidło, podobno najlepsze burgery w Warszawie i mimo, że był pojedynczy to trzeba było go jeść na raty, bo inaczej się kompletnie nie dało. Pic rel
@martzuss: bo tu nie chodzi o to zeby to ładnie wyglądało choć to kwestia gustu. Tu chodzi o jakość, ja tej burgerowni nie okrzyknalem sam jako najlepsza w Warszawie. Ludzie jedzą tam na potęgę a za burgera w zestawie możesz się wysypać z 50-60 zł :P
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kuchnia #jedzenie #jedzzwykopem #fastfood #burger
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora