Czy jak się nauczę Excela to znajdę jakąś pracę w której pracuję z Excelem i zarobiłbym chociaż 1800zł netto? #krakow #praca #pracbaza #excel może #korposwiat też coś pomoże? Tylko miejcie na uwadze to, że niestety studiów nie mam, ani obecnie nie studiuję. Angielski B2
@smaguire: spokojnie w jakimś transporcie/ dostawach/ czymś okołofinansowym w korpo z dobrym excelem i angielskim dasz sobie rade, myślę, że więcej niż 1,8 k
@smaguire: W korpo może i tak, ale jest pierdylion małych i średnich firm, w których bardziej patrzą na to, co człowiek faktycznie potrafi, a nie czy ma 100 dyplomów z uczelni rzucania ryżem o ścianę.
@smaguire Jak celujesz w korpo, to zazwyczaj wystarczy z umiejętności technicznych Excel. Ale angielski i dobra komunikacja są ważniejsze. Często rozmowy są w 100% po angielsku
#krakow #praca #pracbaza #excel może #korposwiat też coś pomoże? Tylko miejcie na uwadze to, że niestety studiów nie mam, ani obecnie nie studiuję. Angielski B2
@smaguire: samym excelem nie zarobisz
w #korposwiat ciężko jest znaleźć pracę bez studiów - w większości przypadków twoje CV na wstępie zostanie odsiane przez HRy
Często rozmowy są w 100% po angielsku