Aktywne Wpisy
gunner1 +15
Zerwałem kontakt z już ostatnią osobą, która wysłuchiwała mojego przegrywowego #!$%@?. Ale tak będzie najlepiej dla wszystkich. Nie mam już nikogo...
Zostałem sam, a wraz ze mną moja depresja, lęki i nałogi. Czuję, że nie dam rady dłużej. Psychika w pewnym momencie siądzie nawet największemu twardzielowi. Ale jednocześnie wiem, że się nie poddam, no kurde - muszę walczyć.
Jestem śmieciem.
#przegryw #depresja
Zostałem sam, a wraz ze mną moja depresja, lęki i nałogi. Czuję, że nie dam rady dłużej. Psychika w pewnym momencie siądzie nawet największemu twardzielowi. Ale jednocześnie wiem, że się nie poddam, no kurde - muszę walczyć.
Jestem śmieciem.
#przegryw #depresja
Z Ukrainy obecnie bardzo złe wiadomości o nasilających się atakach Rosji, poszerzaniu ofensywy w stronę Łymana.
Z USA zapowiedź dostarczenia nowego typu amunicji jakichś tam pocisków małych mocnych, wszystko jedno, nie znam się na tym i wy też nie. Ciekawe czemu rok temu nie można im było tego dać, ale za tydzień tak. A potem znowu coś.
Jak ktoś serio nie widzi, że Ukrainie jest dozowana broń małymi łyżeczkami, tak aby umierały
Z USA zapowiedź dostarczenia nowego typu amunicji jakichś tam pocisków małych mocnych, wszystko jedno, nie znam się na tym i wy też nie. Ciekawe czemu rok temu nie można im było tego dać, ale za tydzień tak. A potem znowu coś.
Jak ktoś serio nie widzi, że Ukrainie jest dozowana broń małymi łyżeczkami, tak aby umierały
Jedyny lokal imprezowy 3km od domku
Załóż elegancka, czarna sukienkę
Wybierz do niej czarne wysokie szpilki
Stwierdz, że ciężko ci się będzie szło 3km na obcasach
Załóż na drogę adidasy do biegania, a szpilki postanow spakować do torby, by zmienić pod lokalem
Przejdź 3km
Chciej zmienić buty
#przypal #logikarozowychpaskow #modadamska #heheszki #truestory
Jak masz fajną dupę to żaden normalny facet nie będzie się gapił na twoje stopy. A podofilów omijaj z daleka.