Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +7
mieliscie kiedys jakies paranormalne doswiadczenia?
Zjadlem_Babcie +24
Sram na nowoczesna Polskę. Polskę uśmiechniętą (mam w dupie czy uznacie mnie według waszego widzimisię za debila). Polskę liberalną, rozmywającą więzi narodowe i społeczne, w imię promocji odklejeń psychicznych i fizycznych. Polskę która gnoi pamięć o osobach takich jak Kolbe czy członkowie rodziny Ulmów. Polskę która ceni wyżej bezpieczeństwo innych niż swoich. Pies wam buzie lizał. W końcu przegięcie sprężynę, dostaniecie nią po twarzach czego wam życzę. #polityka
Pozostaje wam wylewać waszą nienawiść do ludzi, którzy wybrali drogę z nadzieją na życie wieczne. Swoją nadzieję już dawno zatraciliście, więc z nienawiści do tych, którzy zmierzają dobrą drogą, pozostaje wam tylko toczyć piane, ale że jesteście na dodatek tchórzami to robić to tylko przez internet.
Życzę wam nawrócenia i zbawienia duszy. Pamiętajcie, że Bóg was kocha.
#bekazkatoli #ateizm
@QuisUtDeus: I dlatego skarze mnie na wieczne męki, bo w niego nie wierzę.
Komentarz usunięty przez autora
więc jak mam dyskutować z takimi jak ty to mówisz?
jak
@QuisUtDeus:
Ty wierzysz w istnienie wolnej woli xD
@QuisUtDeus: Czyli jednak katolicy mają problem z kontrolowaniem agresji?
Oczywiście Pismo Święte, które sprawia, że wszystko łączy się w całość i ma sens.
W historii świata jest wielu mistyków, którzy otrzymali dar od Boga czynienia i widzenia więcej niż przeciętny człowiek jak np. św. Ojciec Pio stygmatyk, który czynił cuda i przeżywał wiele mistycznych wizji.
Siostra Faustyna, której Bóg pokazał piekło, czyściec i niebo.
Łucja, Franciszek i Hiacynta, którym objawiła się Maryja i pokazała jak wygląda piekło i za ich pośrednictwem przekazała światu pomoc i wizje, które zostały spisane.
Anneliese Michel która cierpiała, aby ludzie poznali jej historie i wysłuchali taśm z jej egzorcyzmów, gdzie szatan pod naporem księdza w imię Jezusa jest zmuszony mówić prawdę (nagrania są dostępne na youtube w
@QuisUtDeus: nie
CO
TO
ZA
#!$%@?
XD
co do tego czy nasz świat jest idealnie skonstruowany to wcale się nie zgodzę,
co ze wszystkimi kataklizmami, których nie wziąłeś pod uwagę.
tak powstaliśmy ponieważ doszło do odpowiedniej konfiguracji parametrów fizycznych umożliwiających życie (popatrz na miliardy innych planet na których