Aktywne Wpisy

goodbadbye +25
strasznie mnie wkurza, jak mówię, że nie planuje mieć dzieci, bo nie mam zamiaru się poświęcać i wywracać życia do góry nogami, a ktoś odpowiada „jeszcze Ci się zmieni”, gówno prawda, posiadanie dziecka to wyrok

Kodzirasek +6
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia

- matryca matowa IPS 15"
- Dysk ssd minimum 256gb i slot na drugi
- Dobry procek, który się nie gotuje
- Dobra grafa
- Ramu przynajmniej 8gb
- Możliwość podłączenia monitora, w przyszłości może drugiego - pytanie na ile to zawęża zakres (?)
- *fajnie byłoby gdyby nie był za głośny, ale nie jest to warunek konieczny - może orientujecie się które marki pracują głośniej, albo gdzie można to sprawdzić.
PS: Extra pytanie - czy można w jakimś sklepie negocjować cenę, jeśli mam swojego windowsa 10 i nie chcę OSu, żeby zbić z ceny? Czy ew. opchnąć klucz?
#laptopy #komputery #hardware #informatyka #pytaniedoeksperta
@cukru: No to pozostaje kwestia, czy można obniżyć cenę, jeśli nie chcę systemu
Od siebie polecę Acer Aspire 7 i5-8300H/8G/1000+16/Win10 GTX1050 FHD z nowszym procesorem 8 generacji zbliżona wydajność do i7HQ.
Ewentualnie zestawienie laptopów
https://forum.techlords.pl/co-kupic-f4/zestawienie-polecanych-laptopow-ranking-laptopow-c-t5.html