Aktywne Wpisy
jaroty +282
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
JC97 +102
Jak to jest możliwe, że chłop jest tak #!$%@?, że nie potrafi 2 słów powiedzieć, a zaraz potem daje normalnie wywiad i tam brzmi normalnie. Przecież to się kupy nie trzyma i jasne jest, że coś tam nie zagrało. #polityka
Na razie zacząłem kurs javy na udacity i w miare dobrze mi idzie.
Czuję wielką satysfakcję po napisaniu kilku linijek kodu i jest to zajęcie, któremu chce się poświęcić. Planuję poświęcić rok na naukę wykonując dalej mój zawód czyli nauka głównie wieczorami po 2 - 3 godziny.
Jakie kursy lub materiały polecacie? Wolałbym kursy w formie video, jakoś łatwiej wchodzi ;)
Z angielskim nie ma problemu. Nawet wolałbym - zawsze dodatkowa metoda na podszlifowanie języka.
Czy rok nauki dzień w dzień wystaczy żeby opanować środowisko javy ? 30 lvl here
Proszę o poważną dyskusję.
#java
#programowanie
Komentarz usunięty przez autora
Skąd pomysł? Patrzysz głównie po zarobkach i dostępności ofert?
Nie chcę Cię zniechęcać, ale jak pierwszy raz coś robisz i zaczyna Ci wychodzić, to wydaje Ci się, że mógłbyś to robić cały czas bez przerwy. Niemniej, powodzenia.
tak serio to przy obecnym rynku po roku to MOOOOŻE staż darmowy dostaniesz, ale to jak ten rok czasu dzień w dzień będziesz sie uczył
Reszta komentarzy jak zwykle stanie w banie...
Pozdrowienia od przyszłego programisty ;)
Za rok czasu czekamy na update ;)
Nikomu źle nie życzę, ale widziałem już pare sytuacji, gdzie ludzie przebranżawiali się na #programista15k skuszeni hajsem. Potem kończyło się to tym, że dostali się na gówno juniora po paru rekrutacjach, utknęli na tym juniorze pare lat (bo każda firma potrzebuje kogoś kto poklepie kod, kto zrobi dumpa bazy i masy innych nietwórczych czynności ociekajacych o programistyke) , po