Aktywne Wpisy

Pixario +179
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +120
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

Weszło prowadziło mocną "krucjatę" na Lewego podczas MŚ bo pokłócony był z Glikiem i w ogóle co mogli to się czepiali go. I teraz tak na logikę raczej Stano by nie działał na niekorzyść Glika, który jest jego insiderem w kadrze, a ten tweet miał kogoś nakierować, że to Lewy, aby wybiło kolejne szambo. Ot co moje luźne przemyślenia. Jeżeli chodzi o drugą osobę, która też zainwestowała to myślę, że pomiędzy Glikiem, a Piszczkiem bym się skłaniał, który teraz się zastanawia nad grą w kadrze, a na mundialu był cieniem zawodnika, którego zawsze znamy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#reprezentacja #mundial #pilkanozna #mecz
źródło: comment_bSztjPOAiq41RkkC5jQ9FOZQnBYzCiWD.jpg
Pobierz