Aktywne Wpisy
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
Na miłość Boską!
Co z tego że pozwala na 8h pracy, skoro jakiś dawn montuje 1gb ramu, w czasach gdy mój nie wspierany #galaxys6 ma 3gb ramu i 32gb XD
Przekonajcie mnie że to jest użyteczne, może jak odkupię to jakiś #linux zda egzamin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#humorinformatykow #laptop #j--------e #rakcontent
Komentarz usunięty przez autora
Mam na tym jeden programik który musi chodzić 24h/dobę. Na wyłączonym ekranie na baterii potrafi nawet 40h działać z takim bocikiem przy średnim wykorzystaniu procesora kilkanaście %.
Jak widać są zastosowania do takich sprzętów :)
@majsterV2: Nie wierzę, majseter który reanimuje stare złomy po 256 mb ramu narzeka na netbooka z 1gb ramu xD
edit
a przepraszam, to nie są wszystkie procesy skype (electron). W rzeczywistości ma ich 4 i w sumie sam zjada 720MB ramu przez nowotwór zwany electronem.