Aktywne Wpisy
SzymonXes +175
Taka sytuacja. Wszyscy robimy w dziale obsługi klienta w międzynarodowym korpo. Z tą różnicą, że ja mam umowę o pracę na czas nieokreślony i godziny 9 - 17, poniedziałek - piątek, a julczyska (lvl 20 i 22) są na 3 miesiącach próbnych na zleceniu i mają robotę zmianową (w tym wypadku 4 - 12, 12 - 20 i 20 - 4) w tym weekendy i święta. Kiedyś, za czasów simpowania, pewnie bym
Kagernak +193
Ta antyukraińska nagonka na wykopie naprawdę się już robi coraz bardziej idiotyczna. Ludzie przypieprzają się do zwykłych obchodów święta niepodległości Ukrainy organizowanego we Wrocławiu, mieście gdzie jest mnóstwo Ukraińców i gdzie działają liczne fundacje i różne organy ze wschodu. Zwykły festiwal a masa ludzi z jakiegoś powodu go gnoi. Święto Niepodległości Ukrainy świętuje się pod koniec sierpnia gdy ta w 91 roku oderwała się od Rosji, co jest niby złego w świętowaniu
Tak było, nie sciemniam
Oni myślą że depresja to choroba wymyślona, która powstaje od nadmiaru internetu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Tylko oni nie mają #!$%@? rodziców którzy będą ich trzymać pod kloszem
także zrób to i na kilka dni będziesz miał spokój
Nie wiesz, jaki bym dostał opieprz jakbym się znalazł
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam 15 lat, nie pije.
Nie wiem
Jak się uda to się odezwę
@zgremek: Lekarz zdiagnozował depresję czy ty sam?
Nie nazwałbym tego depresja, może jakieś takie stany depresyjne. Nie wiem, nigdy nie byłem
To, że nie jestem szczęśliwy, wiem na pewno.