Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +93
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

Zainteresowało mnie to jako ateistę, ale znając życie pewnie ten fragment nie jest dosłowny, albo dotyczy tylko wnętrza kościoła. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Jezus… w świątyni napotkał siedzących za stołami bankierów oraz tych, którzy sprzedawali woły, baranki i gołębie. Wówczas sporządziwszy sobie bicz ze sznurków, powypędzał wszystkich ze świątyni … do tych, którzy sprzedawali gołębie, rzekł: Weźcie to stąd, a nie róbcie z domu mego Ojca targowiska." (J2,14-16)
#bekazkatoli #ateizm #katolicyzm
@SirKacperos: Jezus taki miłosierny :O
wpadło mi do głowy, weź taki bicz sobie skołuj i powypędzaj ich cytując ten fragment "Weźcie to stąd, a nie róbcie z domu mego Ojca targowiska." hahahaha
@gien: w sumie to dawno nie byłem w kościele, ale jak chadzałem lata temu, to zwykle handel był i wewnątrz, w postaci stoliczka z katolickimi gazetami i skarbonką do wrzucania zapłaty ;)