Aktywne Wpisy
Adolf_Cartman +15
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
WielkiNos +150
Zgadnijcie kto właśnie wrócił z miesięcznej banicji za rasizm xd
Obniży podatki
Bedzie wolnościowa
Zalegalizuje marihuane
Zalegalizuje przechodzenie na czerwonym na wlasne ryzykon oodpowiedzialnosc.
Pozwoli miec auto bez oc i pt jesli bedzie stalo w garazu kilka lat
Zniesie rozdawnictwo
Zniesie absurdalne podatki na paliwie
Zezwoli na handel w niedziele
Pozwoli mi stanac sobie ot tak i sprzedawac burgery do powiedzmy 1000zl rocznego przychodu.
#!$%@?/4 urzędników i zniesie papierkologie
Ułatwi zakładanie firmy - dzwonie pyk bez pieprzenia z papierkami mam 1 osobowa firemkę.
Na kogo powinienem zagłosować? Jaka Polska partia mi jest najbliższa?
#pytanie #4konserwy #neuropa #polityka
@Niebadzlosiem: chcesz przeżyć rok za 1000 pln?
Co do reszty. Utopia nie jest dobrym pomysłem.
Nieważne jaka partia będzie u władzy. Każda będzie ruchać wszystkich bez mydła.
Ja po prostu lubię robić burgery i chciałem dorobić sobie na tym xD Nie tyle dla kasy co za słów uznania no panie @Niebadzlosiem zajebiste burgery
Obecnie zarabiam 2100 na rękę w głównej pracy czyli ponad 3500 daje pracodawca brutto. Gdybyśmy mieli normalne państwo to zarabiałbym powiedzmy 2600 ?
Burgerki to sposób na dorobienie sobie bo pracuje w systemie zmianowym np pon 6-18 wtorek 18-6 i potem 2 dni wolnego to 1 dzień sobie robie na placu a kolejny jak mnie najdzie ochota sprzedaje sobie burgerki by ludziom humor poprawić:D
@PanKosmonauta: tyle w teori. Wiesz ile zajęło mi zakładanie spółki w 24h? Zajęło 3 tygodnie. Jeszcze teraz musisz udowadniać, ze nie jesteś krzak jak chcesz mieć VAT i czekac nawet na decyzje 3 miesiące.
Najważniejsze postulaty xD
może po prostu jedź do UK, chyba wszystkie twoje postulaty, tam już obowiązują (z marihuaną nieformalnie).
@Niebadzlosiem: hmm, to chyba coś przeoczyłeś. Bo w tej chwili możesz to zrobić w kwadrans przez internet.
@Niebadzlosiem: tyle faktycznie pracodawca musi wydać ale na oficjalnym brutto figuruje tylko 2920.
Pierwsze co bym zniósł to tą ściemę tak aby pracownik wiedział ile faktycznie idzie podatków z tego co zarobi.
@Niebadzlosiem: z tym to już jest przez ePuap sobie robisz w jeden dzień.
Hehe, to urocze, ale tam zabawa dopiero się zaczyna.
Komentarz usunięty przez autora
@Niebadzlosiem: No dobra po przemyśleniu w sumie tylko te dwa punkty mi nie pasują, reszta na tak