Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +345
#bekazkatoli
Nie mogę przestać nucić tego gówna xD
Nie mogę przestać nucić tego gówna xD
ComFort +6
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 73.3% (521)
- nie 26.7% (190)
Szukam chętnych Wykopowiczów, którzy razem zamieszkają w moim mieszkaniu na kilka, może kilkanaście dni.
Adres mieszkania: Warszawa-Bemowo
Z decydowałem się na ten krok, jako że widziałem że już raz ktoś miał podobny problem i Wykopowicze mu pomogli.
W skrocie,
W mieszkanie od ponad dwoch lat wynajmowalem parze pakistanczyk i polka, po 2 latach maja dwojke bachorow i prawdopodobnie trzecie w drodze, na pytanie kiedy sie wyprowadza odpowiadaja ze nigdy :D nie palca za wynajem od ponad 6m mieszkanie wygladlad mocno sredni (wiadomo muslimska dzicz), umowa juz nieobowiazauje mieszkanie zajmuja nielegalnie.
Podsumowaujac szukam dwoch panow ktorzy zamieszkaja z ta urocza para za darmo na kilka, może kilkanaście dni dodatkowo dostajac za to kase (do uzgodnienia) oraz pare litrow wodki do konsumcji TYLKO NA MIEJSCU :) co by nie bylo za smutno z nasza kochana para :D
Mam nadzieję, że Wasza obecność sprawi, że para odejdzie w siną dal :)
Dodatkowo powiesze w miszkaniu kartki z informacja ze "przebywajac w nim zgadzasz sie na nagrywanie" i oczywiscie was poprosze byscie nagrawali nasza urocza pare a filmy na wykop i YT
Sprawy finansowe do dogadania
Będę wdzięczny za pomoc
Ogłoszenie powazne i prawdziwe !!! INFO PROSZE NA PRV !!!
WSZYSTKO ROBIONE BEDZIE NA LEGALU UMOWA NA WYNAJEM DLA WAS ITP.....
#wynajem #niechcianilokatorzy #pdk #czynsz #mieszkanie #lokatorzy
Komentarz usunięty przez moderatora
Win-win
Patostreamer z Torunia.
poczytaj na temat wołania przez mirkoklisty i jak się to robi, jak masz mało osób to możesz normalnie ich zawołać, ale jak masz dużo to bez tego lepiej nie rób bo podobno bana (zablokowanie konta przez moderatorów) można dostać. To tak na przyszłość jak ci się zbierze więcej osób do zawołania.
Mnie również proszę zawołać jak akcja się zacznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli
To ty się lepiej wytłumacz, po #!$%@? ludzie wchodzą do tematu jakiegoś nonejma, na wykopie od paru miesięcy, i wciągają wszystko jak młody rekin. Chyba tylko wiek <15 lat może tu kogoś usprawiedliwić, bo inaczej to jest już chyba lekkie upośledzenie.