@sargento: ja pierdziu ale propaganda XD Bo niecałe 3 lata temu to - rządziła jedna partia - policja inwigilawała (płonąca budka przy ambasadzie) - TVP robiło propagandę w drugą stronę - zachód był imperialisryczny (kryzys imigracyjny)
@FrasierCrane: to że nadawali szambo z którym się zgadzałeś nie oznacza że go nie było. Twoja postwa to typowy syndrom oblężonej twierdzy, odrzucasz racjonalne argumenty i fakty które nie pasują do wizji.świata w który wierzysz.
to że nadawali szambo z którym się zgadzałeś nie oznacza że go nie było. Twoja postwa to typowy syndrom oblężonej twierdzy, odrzucasz racjonalne argumenty i fakty które nie pasują do wizji.świata w który wierzysz.
@mirek_wykopowy: Nie wiem, może miałeś wtedy 15 lat, ja nie pamiętam aby PO (którego nie popieram) siało taki FUD w mediach na temat zachodu, opozycji itp.
@XpedobearX: synek może Ty masz 15 lat. Odświeżę Ci troszkę pamieć zapchaną propagandą : Pamiętasz jak na wizji Lis z Karolakiem robili dzikie jazdy na córkę Dudy za wpis troll konta? H Pamiętasz jak przedstawiano czasy rządów PO i Prezydenta Komorowskiego jako złote czasy państwa polskiego?
Kryzys imigracyjny to nabieranie taniej siły roboczej przez państwa zachodu, rząd PO patrzył niechętnie na te działania zachodu i przedstawiał je w mediach
do czego przyznał się minister Sienkiewicz w taśmach kelnerów,
@mirek_wykopowy: Nie przyznał się on, a były szef CBA Paweł Wojtunik na taśmach z Bieńkowską. Domyślasz się kto opublikował te taśmy przed wyborami i dla kogo były one wygodne? Czy ktoś wyciągnął odpowiedzialność za te wielkie tragedie, które tam niby były? Bo g---o na nich było xD Nawet przeglądałem akta z tej sprawy, które były wrzucane. Temat zamieciony pod dywan, byle wielkiego
Mnie nie obchodzi kto opublikował czy jaki jest Twój stosunek do tego, to jest dowód na inwigilacje obywateli przez Państwo, to jest meritum a nie Twoje polityczne pierdu pierdu. Minister MSWiA nie dzwoni do narodowców, tylko do swoich ludzi, którzy są mu podlegli (policja). Ile byś nie kręcił i nie bił piany, to wychodzi że "za PEŁO" była inwigilacja, punkt
Minister MSWiA nie dzwoni do narodowców, tylko do swoich ludzi, którzy są mu podlegli (policja). Ile byś nie kręcił i nie bił piany, to wychodzi że "za PEŁO" była inwigilacja, punkt potwierdzony.
@mirek_wykopowy: Ale Ty stwierdziłeś, że to byli agenci policyjni inwigilujący to środowisko. Gościu, to są daleko posunięte domysły bo na ten marsz może przyjść każdy, więc nie musisz inwigilować tego środowiska. Pod MSWiA nie podlega tylko policja, a także
@XpedobearX: A jacy to mogli być agenci ? Ubezpieczeniowi ? XD Wiesz co oznacza skrót MSWiA i co podlega temu ministerstwu ? Np. Policja która ma funkcjonariuszy pod tzw. przykryciem. No chyba że syndrom oblężonej twierdzy/partyjne przykazy kierują twoje podejrzenie na straż pożarną albo graniczną, również podległą MSWiA. XDDDDDD Ignorujesz oczywistość i próbujesz grać czepiając się słówek. Jedyna różnica miedzy PiS a PO to mordy, poza tym nie zmieniło się
A jacy to mogli być agenci ? Ubezpieczeniowi ? XD Wiesz co oznacza skrót MSWiA i co podlega temu ministerstwu ? Np. Policja która ma funkcjonariuszy pod tzw. przykryciem. No chyba że syndrom oblężonej twierdzy/partyjne przykazy kierują twoje podejrzenie na straż pożarną albo graniczną, również podległą MSWiA. XDDDDDD
@mirek_wykopowy: Doskonale wiem i napisałem Ci wyżej, że nie podlega jej tylko policja, a także inne służby, a twoje tezy są tylko
Wróciło moje dzieciństwo.
- W niedzielę sklepy zamknięte;
- rządzi jedna partia;
- policja inwigiluje;
- TVP kłamie;
- na Zachodzie imperializm.
Bo niecałe 3 lata temu to
- rządziła jedna partia
- policja inwigilawała (płonąca budka przy ambasadzie)
- TVP robiło propagandę w drugą stronę
- zachód był imperialisryczny (kryzys imigracyjny)
Komentarz usunięty przez autora
@mirek_wykopowy: Nie wiem, może miałeś wtedy 15 lat, ja nie pamiętam aby PO (którego nie popieram) siało taki FUD w mediach na temat zachodu, opozycji itp.
Odświeżę Ci troszkę pamieć zapchaną propagandą :
Pamiętasz jak na wizji Lis z Karolakiem robili dzikie jazdy na córkę Dudy za wpis troll konta? H
Pamiętasz jak przedstawiano czasy rządów PO i Prezydenta Komorowskiego jako złote czasy państwa polskiego?
Kryzys imigracyjny to nabieranie taniej siły roboczej przez państwa zachodu, rząd PO patrzył niechętnie na te działania zachodu i przedstawiał je w mediach
@mirek_wykopowy: Nie przyznał się on, a były szef CBA Paweł Wojtunik na taśmach z Bieńkowską. Domyślasz się kto opublikował te taśmy przed wyborami i dla kogo były one wygodne? Czy ktoś wyciągnął odpowiedzialność za te wielkie tragedie, które tam niby były? Bo g---o na nich było xD Nawet przeglądałem akta z tej sprawy, które były wrzucane. Temat zamieciony pod dywan, byle wielkiego
Mnie nie obchodzi kto opublikował czy jaki jest Twój stosunek do tego, to jest dowód na inwigilacje obywateli przez Państwo, to jest meritum a nie Twoje polityczne pierdu pierdu. Minister MSWiA nie dzwoni do narodowców, tylko do swoich ludzi, którzy są mu podlegli (policja). Ile byś nie kręcił i nie bił piany, to wychodzi że "za PEŁO" była inwigilacja, punkt
@mirek_wykopowy: Ale Ty stwierdziłeś, że to byli agenci policyjni inwigilujący to środowisko. Gościu, to są daleko posunięte domysły bo na ten marsz może przyjść każdy, więc nie musisz inwigilować tego środowiska. Pod MSWiA nie podlega tylko policja, a także
Ignorujesz oczywistość i próbujesz grać czepiając się słówek. Jedyna różnica miedzy PiS a PO to mordy, poza tym nie zmieniło się
@mirek_wykopowy: Doskonale wiem i napisałem Ci wyżej, że nie podlega jej tylko policja, a także inne służby, a twoje tezy są tylko
@sargento: słaby trolling, wymieńmy:
- kolejki za