Wpis z mikrobloga

Siema Mirki, na pewno ktos się tutaj zajmuje ASG i mam pytanko, czy ktoś może polecić jakąś dobrą snajpere do ASG, tak do 500-600zl
#asg #bron
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matiq95: A zaczynasz dopiero z ASG? To się zrazisz bo za tę cenę ciężko o coś sensownego. Praktycznie każdy jak startuje w ASG to myśli, że kamperka na start to jest to. A d--a. W takim zakresie cenowym kupisz sprężynową replikę o mocy zbliżonej do elektryka. Tak więc będziesz sobie leżał i kampił. Jeśli jakimś cudem pierwszy zauważysz wroga i wystrzelisz nie trafiając to zanim naciągniesz drugi raz, namierzysz i
  • Odpowiedz
@matiq95: Nie orientuję się w jakości tańszych replik. Dawno temu na start JG, Boyi, PJ czy Cyma robiło znośne repliki w rozsądnej cenie.
Dawno temu na wmasg.com były tematy porównujące ale albo je gdzieś przenieśli z forum albo usunięto je przy ostatniej migracji.
Ale tak w pierwszym temacie na jaki trafiłem w replice do około 600zł ktoś poleca:
https://gunfire.pl/product-pol-1152200030-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-B01.html

Więc chyba ogólnie poszukaj wśród replik tej firmy. BTW Skąd jesteś?
  • Odpowiedz
@matiq95: BTW Dawno temu w Ociesękach były świetne imprezy airsoftowe ale nie wiem czy miejscówka działa.

Szukaj grup airsoftowych na FB i sprawdź temat województwa w forum na wmasg.com
  • Odpowiedz
Jasne za 600 zł masz już dobre bazy ale nic poza tym. Jestem szturmowcem ale mam na luźne spotkania snajperke. Jest tera warta 600 zł i tylko troszeczkę mam przewagi nad elektrykami stock.
  • Odpowiedz
@matiq95: A więc tak mam snajperkę i już Ci wymieniam mniej więcej koszty jakie dotychczas poniosłem i jakie poniosę.
Replika - 600zł
Luneta - 300zł
Dodatkowe magazynki - 50zł
Zestaw cylindra + sprężyna na 650 fps - 400zł
Gumka + dystanser
  • Odpowiedz