Aktywne Wpisy
restofme +351
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Liga, niczym nie różni się ekstraklasa od okręgówki. Serio. Wyjeżdżając z meczu w tamtym sezonie nieciecza-legia byłem zszokowany, że tak wielu piłkarzy w EKSTRAKLASIE ma aż takie problemy techniczne. Zagrania w aut, przyjęcia na 3 metry. Ogólna kopanina.. żenada jakaś.
Oglądasz w tv ekstraklasę, potem przerzucasz się na la ligę, czy serie a, PL, to #!$%@? jakby inna dyscyplina sportu. Ja #!$%@?.
Do nie dawna myślałem, że chociaż reprezentacja coś pokazuje, ale mundial zweryfikował mój pogląd. Dalej obsrana gównem polska piłka kopana.
I to najlepsze, że zarabiają grube miliony piłkarzyki z całej ligi, podczas gdy zwycięzca ligi mistrzów w piłce ręcznej z 2016 i jeden z czołowych klubów w Europie... Vive Kielce ma problemy finansowe i trener oddaje 25% swojego dochodu na cele klubu bo nie ma hajsu..
Ja jebe
#oswiadczenie #pilkanozna #pilkareczna
To był skrót myślowy i chciałem dobitniej zaznaczyć to, że wyszkolenie techniczne w ekstraklasie jest na żenującym poziomie w porównaniu do innych lig zagranicznych. Przychodzi Carlitos, który wcześniej nigdzie nic nie osiągnął (chyba, że się mylę) i chłop z 3 ligi hiszpanskiej jest bogiem techniki w naszej lidze..
Radovic, który jest słynny z dryblingów na "wiejski zamach"..
@opalony: Ale zwycięzcy tych pucharów wchodzą do pucharu krajowego.
@opalony: Na ten wiejski zamach dawali się nabierać także obrońcy Realu Madryt.
Czytaj więcej: http://www.gs24.pl/sport/pilka-nozna/art/4985356,blekitni-stargard-lech-poznan-31-to-nie-zart-primaaprilisowy-wygralismy-z-wicemistrzem-polski-zdjecia,id,t.html
W drugim meczu sędziowie musieli się napracować.