Wpis z mikrobloga

@Zileonka: nic nie spali Ci mniej niż 5-6 litrów chyba że będziesz ekokatował silnik co mija się z celem.. a z gazem to niech pali i 12 litrów i tak wyjdziesz na swoje
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Zileonka: nieprawda, tesciu dachowal swoim i wrocil na kolach dp domu. Mial stluczke z tirem i zarysowanie drzwiach ( ͡ ͜ʖ ͡)
Ale ogólnie to ja wiecej nim nie pojade bo to puszka na kolkach.
  • Odpowiedz
@szaremyszki To najlepiej z domu nie wychodzić, jakbym w każdą trasę wyruszał z myślą, że mogę zginąć to bym #!$%@? dostał( ͡º ͜ʖ͡º) Zresztą jak ktoś jeździ szybko i bezpiecznie to bez znaczenia( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Zileonka: wybierz cos 10-15 lat, benzyne ktora jest niezajebliwa i lubi sie z gazem. Jezeli auto ma za zadanie jezdzic to niech jezdzi. To ze #!$%@? wyglada i ma brzydki kolor - to sobie odbijesz przy nastepnym wozie. Tu ma byc tanio za kilometr i na leb ma nie kapac.
  • Odpowiedz
@Zileonka: wybierz cos 10-15 lat, benzyne ktora jest niezajebliwa i lubi sie z gazem. Jezeli auto ma za zadanie jezdzic to niech jezdzi. To ze #!$%@? wyglada i ma brzydki kolor - to sobie odbijesz przy nastepnym wozie. Tu ma byc tanio za kilometr i na leb ma nie kapac.

@szaremyszki: właśnie chciałem skodę fabię dwójkę (sporo takim autem jeździłem, ale nie moim), ale dieasel wcale nie taki tani robiąc
  • Odpowiedz
@Zileonka Do 10k, autostrady i tania jazda. Szukałbym vaga, optymalnie 1.8t w gazie, ale do jeżdżenia w okolicach 140 nawet 1.6 wystarcza. Mi przy 130-140 wychodzi w 1.6 około 9-10l gazu na 100km.
  • Odpowiedz
@Zileonka: 1.9 tdi na zwykłej pompie albo tak jak ktoś wyżej pisał 1.6 hdi made in france. Jak bedzie ci chlało to jedziesz do jakiejś szopy na wirusa i spalanie ok :D
  • Odpowiedz
@Zileonka jak spalabie jest dla Ciebie takie ważne to VW 3L bo tam 4.2L to normalne spalnie w mieście, Audi a2 też wychodziło w tej wersji, popatrz też za fabią 1.4 TDI.
  • Odpowiedz