Aktywne Wpisy

farmerman +2
#ajemge1
Potezny gej niedlugo zaliczy duzy upadek, gosciu totalnie bez charyzmy, to co zarobi to niedlugo wyda na prawnikow I wszystko co z tym zwiazane, bez widzow to jedyne na co moze liczyc to ustawieni goscie na ktorych nabieraja sie tylko nowi widzowie, typ tak nijaki ze gdyby nie dosc swiezy content to gosciu by byl nawet nie zauwazony.
Potezny gej niedlugo zaliczy duzy upadek, gosciu totalnie bez charyzmy, to co zarobi to niedlugo wyda na prawnikow I wszystko co z tym zwiazane, bez widzow to jedyne na co moze liczyc to ustawieni goscie na ktorych nabieraja sie tylko nowi widzowie, typ tak nijaki ze gdyby nie dosc swiezy content to gosciu by byl nawet nie zauwazony.

Ej, jak znaleźć te memy o Litwinach, halucynacji z niedożywienia, i ziemniaku?

I coraz bardziej mnie w-----a to zaprzedanie i hipokryzja polskiego dziennikarstwa sportowego. Te wszystkie Borki, Kołtonie i Stanowskie muszą wiedzieć o wiele więcej niż ja a siedzą cicho bo Boniek ich ma w garści. Wielcy, niezależni dziennikarze.
#mundial #reprezentacja #pilkanozna #mecz
Napisałbym co wiem, ale kto mi uwierzy, choćbym przysięgał że źródło stoprocent legitne.
W-----a mnie zmowa milczenia tych przydupasów
@Partyzant91: to się nimi podziel i pokaż że jesteś choć w 0,01% wiarygodny a nie p--------z jak typowy użytkownik mirko xD
@Partyzant91: ale tu nie o to chodzi kto uwierzy tylko jakie padną pogłoski i czy któryś piłkarz to potwierdzi.
@Hugolove
@tyrytyty
@lobuzzzzz
@AmolfKikler
Odsyłam tutaj https://www.wykop.pl/wpis/33741839
@Partyzant91: O kurcze, ale przypadek! Też mam znajomego który zna piłkarza który był na mundialu i ostatnio mi mówił, że piłkarz twojego znajomego p------i jak potłuczony.
Komu wierzyć?
A żebyś sie udławił ta zarzudkom...
Napisałem dwa duże post z ponad 500 plusami, ale usunąłem, bo mirki wylali szambo na mnie, że zmyślam a jak janekx89 na twitterze potwierdził do mirki zaczęły donosić piłkarzom by mi wytoczyli proces o zniesławienie. Pzpn jest strasznie czuły na punkcie wizerunkowym i wolałem nie ryzykować.
Niw dziwię się już dziennikarzom sportowym, że nabrali wody w usta. Ryzykować ostracyzm w środowisku piłkarskim, gdy i tak większo#ć plebsu nie uwierzy?