Wpis z mikrobloga

@keep_calm_and: przestań się mazać, zacznij czytać i biegać, bieganie pozwoli Ci wyrobić sobie zajebistą wytrwałość w dążeniu do celu, a czytanie bo nie ma na świecie problemu który masz ty, a ktoś wcześniej nie napisał o tym książki, więc dupsko w troki biegaj potem czytaj znowu biegaj czytaj i tak do porzygu. Na początku będzie trudno bo życie jest trudne, ale zajebiście szybko to docenisz. Dostaje wylewu i p-------a z
  • Odpowiedz
  • 0
@fazaone ja nie mam depresji. Praca odbiera mi chec zycia. I nie moge nic zmoenic. Wyksztalcenie zajelo mi wiele lat i nic poza tym nie umiem. I nie, nie chce pracowac w biedrze
  • Odpowiedz
znajdź sobie zajęcie/hobby które robiłaś albo zawsze chciałaś robić, jak będzie ci coś sprawiać przyjemność zaczniesz się cieszyć, że możesz to robić a nie płakać że życie jest złe
  • Odpowiedz
@keep_calm_and: Może masz pewne sprawy w głowie, które powinnaś uporządkować? U mnie jest to związane np z nawarstwianiem się tego co chcę tu i teraz, a zderzeniem z rzeczywistością - z tym co mam, i na co mnie stać. Ogromny dysonans. Bardzo często kotłuje się w głowie dopóki nie wybuchnie.
Bardzo przykro czyta się komentarze tutaj 'istot' - to to ludziem nie jest. Głupie to - nie przejmuj się -
  • Odpowiedz