Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Komentarz usunięty przez autora
macie swoje tumblry i inne wizaze to k---a tam sobie siedzcie i p--------e o dziewczynskich problemach
Jeżeli numer konta występowałby w bazie, to nie można już kupić nowego konta i tyle
Gdyby był sensowny odsiew multikont / idiotów i trolli przez zapłatę 1zl / msc + automatyczne tagowanie postów od 1 do 6 (#nocnazmiana) (bo stamtąd najwięcej gówna pochodzi) to był by sens takiej zapłaty.
Tak jak to zrobili z tagiem #danielmagical, kiedyś było