Wpis z mikrobloga

Dzień dobry. Wróciłem po 2 miesięcznej platynie od mojej ulubionej moderacji - nie wiadomo z jakiego powodu ani dlaczego tak długo... bo przeciętna banicja wynosi ok 2 tygodni.

Od dzisiaj jestem pedałem LGBTQWERTY i nie lubię pisu. Proszę mnie więcej nie banować =]

Z tej okazji chciałem pozdrowić moją dziewczynę, tatę i tatę i wszystkich moich chłopaków z IV LO w Zbąszynku.
  • 18
nie wiadomo z jakiego powodu ani dlaczego tak długo... bo przeciętna banicja wynosi ok 2 tygodni.

@EnderWiggin: Skoro nie wiesz za co, to skąd wiesz że przeciętnie ban trwa 2 tygodnie?
@Goglez: Jak ktoś dostaje platynę, to jak wejdziesz w jego profil to widzisz na ile i mniej więcej za co. Chociaż biorąc pod uwagę moderację rodem z klanu to interpretacja i czas jest raczej dowolna... Z reguły zamyka się między 2 tygodniami a miesiącem...

Bordo #143 a nic nie wie =]
@EnderWiggin: od dzisiaj jesteś kryty. Możesz robić co nastepuje

* odgrażać się ludziom, że ich znajdziesz i pobijesz
* odgrażać się ludziom, że zniszczysz ich życie
* odgrażać się morderstwem
* możesz atakować ich personalnie w dowolny sposób

Moderacja od teraz zwali głupa w każdym z tych przypadków. Już jesteś bezpieczny. Nie bój się.
Bordo #143 a nic nie wie =]

@EnderWiggin: Co więcej też były moderator, stąd wiem że nie masz pojęcia o czym piszesz, no ale narzekanie na moderację jest modne.

Jak ktoś dostaje platynę, to jak wejdziesz w jego profil to widzisz na ile i mniej więcej za co. Chociaż biorąc pod uwagę moderację rodem z klanu to interpretacja i czas jest raczej dowolna... Z reguły zamyka się między 2 tygodniami a