Aktywne Wpisy
urwis69 +55
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #zdrada
@lecimy_kierwa_tutej:
Na plus- jesteś chyba w miarę młody.
Na minus- imho niewiele miałeś do zaoferowania. Niestety, ale mirki myślą, że jak są ze wsi i zaczną lepiej zarabiać to każda ich będzie, jednak to się kończy tak, że ty robisz za bankomat a laska i tak sobie znajdzie kogoś lepszego.
@lecimy_kierwa_tutej: Masz na pewno dużo więcej powodów do życia niż Twoja żona. Jednym z nich jest to że pozbyłeś się szlaufa, pasożyta i oszustki. Czy to nie dobra informacja?
@lecimy_kierwa_tutejdzi a Ty kumplu.. Nie przejmuj się dziwką, jak po coś przyjdzie to daj jej 100zł w rękę i powiedz, że dziś tylko na godzinę bo nie masz siły na więcej. Tylko na to zasługuje. Powodów na życie masz wiele, bo możesz robić to co chcesz i przez jakąś szmatę nie ma co się przejmować bo to nie jest warte. Zapraszam w góry jeśli
szkoda ze ja udezyles,mam nadzieje ze nie bedziesz mial przez to problemow