Win 10 <3 miesiąc się z tym j-----m na dwóch laptopach aż na obu musiałem wymienić dyski.
Oczywiście po wymianie tydzień podziałał normalnie, po czym znowu użycie skoczyło na poziom 80-90, bo Win 10 coś robi w tle xD
Jak wyłączyłem wszystkie niepotrzebne do działania komputera procesy Windowsa to w-----ł przy ponownym włączeniu blue screen, bo "hurr durr właściciel nie będzie mi mówił jak mam działać" xD K---a dobrze że się na
@ithedarkwolf: wyłącz wszystkie procesy win10. Poczyść dysk ze śmieci. Wylacz aplikacje dzialajce w tle. Pamiętam że już kiedyś w taki sposób rozwiązałem ten problem
@ithedarkwolf Spokojnie. Wyłączyłem i automatyczne aktualizacje i parę innych niepotrzebnych rzeczy. Ale windows na to nie pozwala i w---------ł mi error. Dla mnie to najbardziej w---------y system od Microsoftu jaki powstał. Nie rozumiem tego hypu na 10 kiedy ten system to straszne "G". Więcej się trzeba n-----ć z tym żeby działał niż z niego korzystać xD
@GajuPrzegryw: @ithedarkwolf: Może to dlatego, że mamy 2018 rok i nawet gównokompy za 500zł z biedronki mają SSD a wy macie system na dysku talerzowym, ale no nie wiem to pewnie nie to i jakaś aktualizacja albo podły M$ wam coś popsuł ( ͡°͜ʖ͡°) Co ten Windows 10 to ja nawet nie
@GajuPrzegryw: Nie chce mi się wierzyć, że masz SSD i zużycie dysku na poziomie 100% xD Jeszcze nigdy nie widziałem tego w menedżerze zadań, a montuję czasem jakieś filmy, robię coś w PSie i w tle coś ściągam No chyba że serio, nie mówię że hurr durr ja mam racje a ty nie, ale jak masz 100% przy SSD to może być z nim coś nie tak
@czikapu: EPIC GAMES LAUNCHER. 2.5 MB/s 100% dysku :D co za rak :D (hurr durr windows psuje ) Serio @ithedarkwolf zainwestuj w SSD jakiekolwiek, dla porównania 700MB/s i jakieś 25% zużycia (#pcmasterrace) ( ͡°͜ʖ͡°)
@czikapu Jesus k---a. Wykopek będzie naginał mi rzeczywistość i mówił co mam w komputerze. Osobiście kupowałem części do tych kompów i dwa z nich osobiście montowałem i instalowałem na nich system xD
Poproszę o pomoc w wyborze #serial #seriale na nocne oglądanie. "Reaczer" niech będzie punktem wyjścia - czyli mamy mocną akcję, syndrom superbohatera i "zespół zemsty". Dzięki za pomoc. :)
Co zrobić ?
źródło: comment_9NQWo5KCHg1H3WSN2oIC2Pc5DLVidGvz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście po wymianie tydzień podziałał normalnie, po czym znowu użycie skoczyło na poziom 80-90, bo Win 10 coś robi w tle xD
Jak wyłączyłem wszystkie niepotrzebne do działania komputera procesy Windowsa to w-----ł przy ponownym włączeniu blue screen, bo "hurr durr właściciel nie będzie mi mówił jak mam działać" xD K---a dobrze że się na
na ssd byś tego nie miał
Co ten Windows 10 to ja nawet nie
źródło: comment_ef9WL1MvWr1ddSx8p5Y5pb7vo79WWx8c.jpg
PobierzMam 3 komputery i w każdym system jest na dysku SSD, bo to oczywisty jak c--j sposób stawiania systemu.(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ale Win10 i to popsuje.(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Jeszcze nigdy nie widziałem tego w menedżerze zadań, a montuję czasem jakieś filmy, robię coś w PSie i w tle coś ściągam
No chyba że serio, nie mówię że hurr durr ja mam racje a ty nie, ale jak masz 100% przy SSD to może być z nim coś nie tak
źródło: comment_fJs3rz3kAv9yAWsFzKo3BnlfuA8Jw4SQ.jpg
PobierzA ten mi będzie wmawiał że na HDD lecę.