Wpis z mikrobloga

Apartamenty za 60.000 od metra, a zdjęcie to już bezczelnie kraść trzeba. No cebuli nie ogarnę. Ona nie ma swoich granic.
Aż proszą się o aferę i oceny niczym karpatka. No sami zobaczcie Mirki.

Dyskusja o sprawie między innymi tu:
www.facebook.com/155986474748401/posts/644340395913004/

#nieruchomosci #deweloperka #cebula #warszawa #zlota44 #polska #fotografia #kradziez #drony #afera
TheDestroyer - Apartamenty za 60.000 od metra, a zdjęcie to już bezczelnie kraść trze...

źródło: comment_Mu61ia30DiAOSPJ2UGxqSFqsjZ7nYl9b.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
@HitmaNeK_: u mnie w pracy coś takiego funkcjonuje, nie zagłębiałem się w temat za bardzo, ale wychodzi na to, że wyszukuje w internecie nowych wystąpień określonych fraz i zwraca linki do nich.
  • Odpowiedz
@HitmaNeK_: nie wiem czy to to, ale znajomy mial kiedys prace polegajaca na siedzeniu 8h sluchajac stacji radiowych tv itd. i wylapywaniu fragmentow dotyczacych okreslonych slow np. Kaczynski :P i zapisywania gdzie i w jakim czasie sie wzmianka pojawila
  • Odpowiedz
@TheDestroyer Robiłem kiedyś w monitoringu mediów. Automat wylapuje występowanie zamówionych fraz, słów, grafik na konkretnych witrynach, a człowiek to weryfikuje i do zamawiającego na panel wędruje powiadomienie. Jeśli kogoś ciekawi temat to mogę gdzieś głębiej opisać, ale to nie z telefonu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz