Aktywne Wpisy
mirekpngtif +1
Proszę o ocenę, ale zwykłym racjonalnym podejściem, a nie żadnym pillami czy emocjami.
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na

ZbigniewUSA +23
dzisiaj w jakimś popularnym znalezisku kilka osób napisało, że pieniądze 'nie wyparowały' z amerykańskiej giełdy tylko zmieniły miejsce alokacji/zostały przeniesione gdzieś indziej i dlatego ceny akcji pospadały. I ci użytkownicy dostali dużo plusów. Rozumiecie? są ludzie którym się wydaje że to gra o sumie zerowej.
k---a, przeraża mnie ten portal
#gielda
k---a, przeraża mnie ten portal
#gielda

Rozbiłem LCD w xperia z3 compact i żeby nie bawić się we wklejanie zamówiłem używkę wklejoną w ramkę. LCD ładnie działa, dotyk również ale nie podświeta.
Jak podłącze ten zbity LCD to podświetlanie działa normalnie.
Odesłałem i sprzedawca twierdzi ze zarówno na testerze jak i wpięty w inna płytę główną działa.
Odebrałem dzisiaj wyswietlacz i d--a, dalej to samo. Nawet zrobiłem restart do ustawień fabrycznych. W sieci znalazłem ze czasami pada bezpiecznik ale na starym LCD diody świecą wiec to chyba nie to. Macie jeszcze jakieś sugestie?
#gsm #telefony #xperia #serwisgsm
Pod jednym z shieldów powinien być: https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/gPWRxvv6yrcx22vp.standard
Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kabelodneta po stokroć dzięki Mireczki. Udało się świeci aż miło ;)
Co prawda operacja na otwartym mózgu chyba jest łatwiejsza ale jakoś podołałem.