Wpis z mikrobloga

Za pozwoleniem @LichoToWie rozpoczynam kolejna ankietę! Na początek coś nowszego i dosyć popularnego, by zachęcić do udziału :3

Dziś oceniamy Dziewczyna z Pociągu autorki Pauli Hawkins.

Krótki opis książki:

Dajcie znać w komentarzu, czy książka została przez Was przeczytana, jak ją oceniacie i podzielcie się wrażeniami!

#wykopowelektury #ksiazki #literatura
Dele - Za pozwoleniem @LichoToWie rozpoczynam kolejna ankietę! Na początek coś nowsze...

źródło: comment_HHWeK3AXZRNyC3HLZiHLe6Y6Su9YJTeP.jpg

Pobierz

Jak oceniacie książkę?

• 1 20.5% (62)
  • 2 4.3% (13)
  • 3 6.3% (19)
  • 4 8.9% (27)
  • 5 10.3% (31)
  • 6 13.6% (41)
  • 7 16.2% (49)
  • 8 9.9% (30)
  • 9 6.3% (19)
  • 10 3.6% (11)

Oddanych głosów: 302

• 36
  • Odpowiedz
Wołam przez MirkoListy plusujących ten komentarz (244)

Dodatek wspierany przez Cebula.Online

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @AurenaZPolski @dudi_ @dzika-konieckropka @doodie @Fezzu @GerwantzRivii @Oberon @Greebo @Ryzu17 @Worm91 @Vadzior @Drzemka_w_cieniu_drzew @TypowyRobert @riley24 @maciejasty @aterrag @KurzeJajo @Winry_Rockbell @birdi @Telgar @ChichyKun @Balcar @Kwassokles @Staraagrafka @niebieski @waniliowyslonik @lsxol123 @qziuta @korporacion @kocio @parhelia @Michellaga @Ciastek123 @kotelnica @
  • Odpowiedz
via Android
  • 13
@Piottix Ale proszę mnie na starcie tak nie obrażać. Obserwuj dalej, postaram się nie zawieść ()
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@hellgihad Postaram się o różnorodność i dosyć dobrą częstotliwość wrzucania postów. Wszelkie uwagi śmiało odczytam ()
  • Odpowiedz
@Dele: Czytałem, mam na półce, ale dla mnie książka strasznie kiepska. Główna bohater jest nieogarniętą, właściwie alkoholiczką i znaczna część powieści jest o jej wścibskości i nieradzeniu z sobą i życiem
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Pitzonik również tak uważam. Początek jest nieco ciekawy, bo i sytuacja niecodzienna. Jednak środek książki był bardzo nudnawy. Dopiero koniec coś tam nadrobił intensywnością, jednak do polecenia jest dużo więcej ciekawszych książek.
  • Odpowiedz
@Dele: Książka wg mnie dość mierna. Że tak powiem więcej było opisów spitej bohaterki niż jakiegokolwiek poczucia grozy, tajemnicy. Dość przewidywalna i przez to też zwyczajnie nudna.
  • Odpowiedz
@Dele: Mała prośba, weźcie sobie na te wszystkie ankiety ustalcie jakiś wspólny tag, bo już chyba czwartą czy piątą serię muszę na #czarnolisto, a co tydzień kolejna. (°°
  • Odpowiedz
@Dele: trochę przeczytałem ze 100 stron, odłożyłem ją i zapomniałem o tej książce XD. Koniec końców obejrzałem film i ogólnie historia ok, jako, że całej nie przeczytałem to sie nie wypowiem zbytnio o książce, gdyż praktycznie dokonczenie historii znam z filmu - który był takim dobrym średniakiem.
  • Odpowiedz