Aktywne Wpisy

Arbuzlele +351

MaxwellStB +31
Czytając wykop mam wrażenie że jestem jedyną osobą ciesząca sie z kredytu 0% xD mam w dupie ceny kurników od developerów, potrzebuję hipoteki na dokończenie budowy. Mam stan surowy zamknięty, przy takich dopłatach mogę wziąć na wykonczenie pod klucz z bardzo atrakcyjna rata
#nieruchomosci
#nieruchomosci

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/rezydenci-rzad-zerwal-porozumienie-beda-protesty/4w9zlwt
TVP już zaczęła urabiać elektora.
#tysiacurojenniezaleznychmediow #neuropa #polska #medycyna #polityka
źródło: comment_3Ukjf1vFK9uliFs73Lf7bzeJPTHTdfFT.jpg
PobierzWyjazd z tego chorego kraju to najlepsze co mogłem dla siebie zrobić, w Polsce nigdy nie będzie normalnie.
źródło: comment_M6OBOff7WupQhDeFAM2h5FEW1vvthlM8.jpg
Pobierz@stan-tookie-1: "klepną w kolejnym budżecie", przecież ta komedia się od trzech lat rozgrywa. W obecnym porozumieniu rząd wycofał się absolutnie ze wszystkiego oprócz 6% w bliżej nieokreślonej przyszłości. Nic nie wygląda tak jak było zakładane w porozumieniu. ;)
tutaj
Jedną z ważniejszych dla pacjentów niezgodności jest włączenie do środków przeznaczanych na ochronę zdrowia także pieniędzy przeznaczanych na AOTMiT i fundusz rozwiązywania problemów hazardowych - oznacza to ogolenie pacjentów z około 200 milionów złotych, które można by przeznaczyć na procedury, chociażby robienie większej ilości rezonansów czy
@su1ik: czynnie brałeś udział jako rezydent? czy co rozumiesz przez branie czynnego udziału w akcjach PR?
@stan-tookie-1: nie wiem czy mozesz pamietac jeki jakie byly przy propozycji wprowadzenia koszykow swiadczen a ty o pelnej prywacie piszesz? XD Kazdy by chcial w prywacie pracowac, ale panstwo na to nie pozwoli. Od zawsze wiadomo, ze rezydenci to biali murzyni w szpitalach. Kto bez nich obstawialby dyzury? Przeciez jest egzamin panstwowy na uzyskanie tytulu specjalisty XD