Aktywne Wpisy
jackieboy +46
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Teuvo +22
jestem coraz bliżej aby odpalić swoje pierwsze anime z własnej woli ale potrzebuję jeszcze trochę czasu
Ale trzeba być amebą umysłową, żeby wywalać śmieci do/obok rzeki. Za niezgniatanie PET-ów też się należy tytuł dzbana miesiąca...
#zalesie #krakow
#pdk
https://www.google.com/maps/place/50%C2%B006'01.2%22N+19%C2%B056'11.3%22E/@50.0986504,19.9339955,15.75z/data=!4m6!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d50.1003299!4d19.9364823
@kapuczina_corki_somsiada: akurat w tym wypadku pływa po wodzie, więc łatwiej wyłowić, ale tak ogólnie to niezgniecione butelki marnują miejsce w śmietniku i MPO musi częściej opróżniać kosze.
Zwykle na tym powalonym drzewie zbiera się kilka butelek po piwie/wódce, zapewne po weekendowych melanżach sebastianów). Wziąłem ze sobą dwa worki na śmieci, ale ta ilość mnie załamała ( ͡° ʖ̯ ͡°). Bez pomocy służb miejskich się raczej tego nie posprząta...