Wpis z mikrobloga

Hehe popatrzcie, ludzie narzekają, że ktoś im odbiera wolność. Że Polska zamienia się w państwo wyznaniowe, w którym kościół decyduje kiedy zrobisz zakupy a kiedy nie. Ale to zabawne. Bardzo dobrze przecież, jeszcze niech zabronią sprzedaży alkoholu, niech księża wydają specjalne pozwolenia.
A tak na serio wykopki to zobaczcie jak bardzo pisiory się cieszą i śmieją się z nas. Wstawiają tu te memy z nosaczem, które są o nich, a chcą zrobić januszy z nas. Bo chcemy sami o sobie decydować. W dupach nam się chyba poprzewracało od tej wolności( ͡° ͜ʖ ͡°) Ej pisiory może wydzielimy wam rezerwat, zrobicie jarosława królem i wypowiecie wojnę rosji o wrak?
#zakazhandlu
  • 22
  • Odpowiedz
@RedBaron: XD
Urodziłeś się polakiem i chcesz być wolny? Nie ma! Wyjedź na zachód milnialsie, pewnie byś jeszcze chciał sam o sobie decydować. Nie komuchy. To wy #!$%@? z mojego kraju.
Może ktoś temu komuchowi u góry zapodać mema zapraszam #!$%@?ć?
  • Odpowiedz
@RedBaron: czarnolisto, nie gadam z komuchami. Zakupy zrobiłem, ale dzisiaj też bym chciał, a nie mogę, bo pis zabrania a ty ich popierasz. Czyli zmuszacie mnie do tego czym ograniczacie moją wolność. Jak wszyscy młodzi wyjadą, to niech wam kościół da na emerytury, komuszki.
  • Odpowiedz
państwo wyznaniowe, w którym kościół decyduje kiedy zrobisz zakupy a kiedy nie.

@Bounty: Oesu, znowu ten gównoargument... Kiedy Wy się nauczycie, że to komuszki z Solidarności z ich Dudełem na czele, a nie KK najmocniej naciskały na ten zakaz? No ale nie, lepiej sobie popluć "hurr durr jaki ten kościół gupi jest".
  • Odpowiedz
@Nieprzyjazny_Ziemniak

Ozdobniki

No nie bardzo, dla mnie on po prostu obraża innych użytkowników a później wyciera sobie morde ad personam, co do zaorania i merytorycznych argumentów to może przedstawił ich kilka jednak jego wypowiedź brzmi jak wyjęta z ust oszalałego mohera tylko o innych poglądach
  • Odpowiedz
@Wstaw_tu_login: Ale ja mam powód, żeby nazywać was komunistami - głosujecie na partię, która ma komunistyczny program, oraz zamieszczacie na tym portalu posty, w których cieszycie się, że przeszło prawo ograniczające wolność osobistą. Jesteście więc komunistami (komuchami,komuszkami) A wyjeżdżać to kazał mi pierwszy kolega w swojej odpowiedzi. Natomiast ja uważam, że to on, a nie ja powinienem wyjechać, ponieważ ja nie chcę ingerować w jego życie a on otwarcie się
  • Odpowiedz
ale on przynajmniej podał parę argumentów, a te odzywki to tylko ozdobniki wypowiedzi.

@Nieprzyjazny_Ziemniak: Dlatego powoływanie się tutaj na argumentum ad personam jest niedorzeczne, bo to były jedynie odzywki, a nie bronienie tezy w sporze (a dopiero tutaj to pojęcie ma jakikolwiek sens).
  • Odpowiedz