Aktywne Wpisy
czteryrowery +274
WielkiNos +223
- dzień dobry tu komenda stołeczna proszę przelać blikiem 120 tysięcy.
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
A tak na serio wykopki to zobaczcie jak bardzo pisiory się cieszą i śmieją się z nas. Wstawiają tu te memy z nosaczem, które są o nich, a chcą zrobić januszy z nas. Bo chcemy sami o sobie decydować. W dupach nam się chyba poprzewracało od tej wolności( ͡° ͜ʖ ͡°) Ej pisiory może wydzielimy wam rezerwat, zrobicie jarosława królem i wypowiecie wojnę rosji o wrak?
#zakazhandlu
Urodziłeś się polakiem i chcesz być wolny? Nie ma! Wyjedź na zachód milnialsie, pewnie byś jeszcze chciał sam o sobie decydować. Nie komuchy. To wy #!$%@? z mojego kraju.
Może ktoś temu komuchowi u góry zapodać mema zapraszam #!$%@?ć?
patrz komuchu, jakich argumentów używasz, jak ci brakuje tych merytorycznych
@Bounty: Oesu, znowu ten gównoargument... Kiedy Wy się nauczycie, że to komuszki z Solidarności z ich Dudełem na czele, a nie KK najmocniej naciskały na ten zakaz? No ale nie, lepiej sobie popluć "hurr durr jaki ten kościół gupi jest".
Twoja wypowiedź
patrz komuchu, jakich argumentów używasz, jak ci brakuje tych
No nie bardzo, dla mnie on po prostu obraża innych użytkowników a później wyciera sobie morde ad personam, co do zaorania i merytorycznych argumentów to może przedstawił ich kilka jednak jego wypowiedź brzmi jak wyjęta z ust oszalałego mohera tylko o innych poglądach
Jakich was?
Masz, poczytaj
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Komunizm
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Dlatego powoływanie się tutaj na argumentum ad personam jest niedorzeczne, bo to były jedynie odzywki, a nie bronienie tezy w sporze (a dopiero tutaj to pojęcie ma jakikolwiek sens).