Aktywne Wpisy
JoeGlodomor +380
pawelczixd +141
Tak kurde. Zamiast spokojnych czarnoskórych na przystanku teraz są nabuzowane gangusy.
Mieszkańcy na pewno teraz mogą się czuć bezpieczniej xD
#bekazprawakow #polityka #bekazpatologii #imigranci
Mieszkańcy na pewno teraz mogą się czuć bezpieczniej xD
#bekazprawakow #polityka #bekazpatologii #imigranci
Czuję się ogromnie obrzydzona tym czym mężczyzni dzielą się w internecie i jak ze sobą rozmawiają gdy są ukryci pod nickami i względną anonimowością, przeraża mnie jaki brak szacunku okazują robiąc kobietom zdjęcia z ukrycia na tag #dupeczkizprzypadku i wcale nie peszy ich fakt, że pielęgnują patologię. Ech, długo by wymienać cały ten #rakcontent który tworzą. Jak wy się czujecie wobec 'chorej' natury facetów i ich obsesji na punkcie seksu, mirablecie? (╯︵╰,) Nie odrzuca to was? Jeśli tak to jak sobie z tym radzicie? Dla mnie to okropne uczucie, że połowa populacji jest takimi socjopatycznymi gnojami "gdy nikt nie patrzy". ( ಠ_ಠ) Jak z tym żyć?
#mirabelkopomusz #mirabelki #smutek #smuteczek #stulejacontent
Komentarz usunięty przez autora
I bum mamy Mirka który się tak odnosi do kobiet. Btw trzeba zrozumieć że świat to jedno wielkie gówno . Nie ma sprawiedliwości , a ludzie patrzą tylko jak cię wykorzystać.
Mam wrażenie że niektóre różowe też tego nie rozumieją. Żyją w swoim bajkowy. Świecie gdzie to wszyscy za nimi latają i dostają co tylko sobie chcą a frustracja przychodzi gdy zdadzą sobie sprawę z tego że ich uroda przemija i skończy się lizanie dupy przez innych.
Komentarz usunięty przez moderatora