Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.6% (173)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.4% (138)
Gensek +2
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
A wy co, już dawno przeszliście nad tym do porządku dziennego?
Rodzice, jak tłumaczycie taki świat dzieciom? Jak tłumaczycie dzieciom, że wykorzystujecie pracę innych dzieci? Nie wykorzystujecie? A metki "made in bangladesh" i "made in pakistan"?
Jak można być kochających rodzicem dla swoich a brutalnie znęcać się nad innymi dziećmi?
Wygraliście na loterii geograficznej a będziecie #!$%@?ć że życie ma sens i jest piękne i warto je powielać.
Żałosne.
#antynatalizm #rodzice #dzieci
@kontestatore: Mają wyłożone na to, bo sami mają swoje problemy.
Tak ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Jakby było im źle to by te zaklady podpalili czy prostytuowali się po okolicy, skoro wszyscy pracują to im widocznie coś pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kontestatore: ktos musi byc biedny by bogaty mogl byc ktos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie zwykłe polackie myślenie przeniesione na skalę światową. "Nie pasuje Ci to #!$%@?" i problem załatwiony hehe. W końcu te dzieci mają wybór - tragicznie podłe życie, które wzbogaca obrzydliwie bogatych białych panów albo śmierć. Nikt przecież nie
@kontestatore: Dokładnie, powinniśmy zbojoktować ubrania z Bangladeszu, żeby te małe #!$%@? pozdychały z głodu. Albo wymusić podwyżkę pensji, żeby korporacje wyniosły się do innego, tańszego kraju, i małe #!$%@? też zdechły z głodu. Z biedy nie wychodzi
Jeśli zakażemy płodzenia dzieci, to nie będą zarówno umierać z głodu, jak i pracować cały dzień. Ale dla waszych ograniczonych umysłów to nie do wykonania, więc wolicie wybierać jedno cierpienie dzieci zamiast innego.
Jesteście jak Trynkiewicz, jara was jak dziecko cierpi.
@frutson: Wniosek prosty - te dzieci robiące po 16 godzin powinny robić jeszcze więcej.
Jeżeli 16 godzin to za mało żeby wyjść z biedy, to trudno - siedź 20.
Taka cena godnego życia w samo-regulującym się wolnym rynku, każdemu sprawiedliwie wg pracowitości xD
Zamienić Murzyna na Polaka i mamy was XD
Zresztą, te dzieci
Nie ma rozwiązania tej sytuacji, przynajmniej nie takiego które jest moralnie poprawne.