Aktywne Wpisy
affairz +137
#nieruchomosci zwykły normalny zdrowy rynek na którym ktoś kupując mieszkanie poniżej 50m2 w Łodzi oddaje ponad 100 tysięcy złotych Panu Flipperowi (niestety nie ujawnili czy równe 100k czy może np. 300k)
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
I te kur## Tomczaki i inne Jemniomy chcą, żeby ten stan rzeczy trwał dalej
PATOLOGIA
mickpl +122
Z żadnego newsa tak dzisiaj nie skisłem jak z tego, że Lokum, czyli jeden z tych dewów chwalących się wywalonymi w kosmos marżami, sprzedał w trzecim kwartale siedem lokali podczas gdy w analogicznym okresie zeszłego roku (na beczce 2%) sprzedali ich prawie 200 XD
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
Dzisiaj będziemy oceniać film "Płonące siodła" z 1974 roku. Bardzo proszę by mirki oglądające ten film podzieliły się swą opinią o nim, gdyż mój tag jest przewodnikiem filmowym dla mirków, które danego filmu nie oglądały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następne głosowanie w czwartek - zajmiemy się wtedy filmem "Efekt motyka" z 2004 roku.
Tag do obserwacji: #wykopowefilmy
Zasady: Oceniamy różne filmy z różnych gatunków i różnych okresów (najpierw te najpopularniejsze, potem się zobaczy). Głosujemy na oceny od 1 do 10 by potem uśrednić ocenę dla danego filmu. Celem jest 1) sprawdzenie gustu wykopków oraz 2) sprawdzenie jak uśrednione oceny będą się różnić od tych na IMDB i filmwebie. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od mojego czasu.W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś ten film.
Miłej zabawy :)
#film #wykopowefilmy
na ile oceniasz?
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen