@rybak17: fajny koleś taki zwięzły minimalistyczny jak ta marka Apple, zapewne cały dom na biało ma i tylko w nim czarne klamki kontrastują. Takie wrażenie sprawia.
@rybak17: może byś dał cały wątek, gdzie użytkownik jęczał że moderacja wyłączyła opcję komentowania wpisu o Apple na paradzie pedałów, co roku tam wybijało szambo więc je wyłączyli i elo
@rybak17: moderatorzy na MyApple.pl dbają o to aby forum było używalne dla użytkowników szukających porady czy rozwiązania swojego problemu. Skargi na moderatorów składa się tylko i wyłącznie na priv do mnie. Także działania moderatora w tym przypadku jak najbardziej poprawne oraz zgodne z naszym regulaminem.
@wykatomasz: Skoro odpisywanie użytkownikom że "płakusiają" i bucowate odpowiedzi są ok to nie mam więcej pytań. Rozumiem że inaczej nie da się odpowiedzieć.
@rybak17: jeżeli to samo zostało napisane już z 1000 razy a ktoś znowu porusza temat to i moderatorowi zaczynają ręce opadać... pamiętajmy, że moderatorzy to też ludzie. Trochę wyrozumiałości.
Moderatorzy na forum o Apple przeganiają elektrodę
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeb się
Skargi na moderatorów składa się tylko i wyłącznie na priv do mnie.
Także działania moderatora w tym przypadku jak najbardziej poprawne oraz zgodne z naszym regulaminem.