Wpis z mikrobloga

Kuba 25 Kraków

Zgłoszenie nr 281 z dnia 2018-07-01 12:12:05

Imię: Kuba
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Jak wiele niebieskich pasków tutaj, jestem introwertykiem. Jednak jak już ktoś bliżej mnie pozna, to nie do końca w to potrafi uwierzyć. Lubie rozmawiać, spacerować, a przede wszystkim kocham góry, na które ostatnio mam coraz mniej czasu. Obecnie kończę studia i jestem pracownikiem jednej z krakowskiej firm IT. Lubię śmieszkować, no przecież jestem na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Lubię pomagać ludziom, na czym później często potrafię się przejechać. W znajomościach stawiam na jakość, nie są mi potrzebne w życiu osoby, które wymagają ode mnie, ale od siebie nic nie dają. Co więcej tutaj mogę w skrócie tutaj napisać... Napisz do mnie to dowiesz się więcej ;)

Wygląd
175, ciemne włosy, noszę okulary. Co do wagi mam więcej niż powinienem mieć, ale walczę z tym na siłowni i krok po kroku do przodu. Brak tatuaży i kolczyków. Zwykle ubieram się normalnie, jakaś koszulka, spodnie/spodenki, nie pogardzę też (a często lubię) ubrać jakiejś koszuli.

Zainteresowania
Jak już na początku wspomniałem, kocham góry i wszystko z tym związane. Lubię podróżować, najchętniej zwiedziłbym każdy ciekawy zakątek świata. Jestem z zamiłowania kibicem hokeja, jednak nie było dane mi nigdy w ten sport zagrać, ale z wielką chęcią wybiorę się na łyżwy. W wolnym czasie z chęcią poszedłbym na spacer, gdzieś wyskoczył na miasto, szczególnie jak jest brzydka pogoda. Gdy jednak jej nie ma, zawsze miło jest przysiąść sobie na łóżku, zagrać w ulubioną grę, oglądnąć film, czy też włączyć muzykę i nawet pomilczeć, zastanawiając się nad tym dokąd nocą tupta sobie jeż ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie pogardzę również bardzo dobrym filmem w kinie, bo przecież najlepiej ogląda się wszystko na dużym ekranie. Z wielką chęcią, również wybiorę się na koncert, do teatru, czy opery itp.

Czego oczekuję?
Najważniejszy jest szacunek i zaufanie osób. Przede wszystkim przyjaźń i zrozumienie się nawzajem, szczególnie jeżeli chodzi o własne wady. Nie lubię papierosów, więc wolałbym, żebyś nie paliła. Co do reszty... cóż wszystko wychodzi "w praniu".

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Idealny dzień, taki po prostu ciężko określić, ponieważ każdy dzień spędzony z osobą którą się kocha powinien być idealny. Czy to jest po prostu leżenie sobie w łóżku, czy wyprawa do najpiękniejszych miejsc na świecie i zwiedzanie tego co jeszcze przez nas nie jest odkryte. Idealne jest jedzenie wspólnego posiłku w domu, przyrządzonego przez nas, czy nawet zamówionego, a również wspólne wyjście do restauracji. Może i to jest zbyt banalna odpowiedź na to pytanie, jednak jak najbardziej prawdziwa.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
Ślub: tak
Dzieci: w przyszłości
Alkohol: ze znajomymi
Papierosy: nie palę i wolałbym żebyś tego też nie robiła

Bardzo lubię rozmawiać, zarówno o wszystkim jak i o niczym. Cenię swój czas, który mogę spędzić z kumplami, którzy są przy mnie od zawsze. Możesz za nimi nie przepadać, jednak oni nadal będą dla mnie ważni.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało Cię to ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne ogłoszenie

Kliknij tutaj jeśli chcesz przejrzeć listę wszystkich uczestników

#mirabelkaszukamirka < tag z ogłoszeniami kobiet
#mirekszukamirabelki < tag z ogłoszeniami mężczyzn
#mirekszukazonykrakow < tag z ogłoszeniami tego miasta

#mirekszukazony

MirekSzukaZony - Kuba 25 Kraków

Zgłoszenie nr 281 z dnia 2018-07-01 12:12:05

Imię: ...

źródło: comment_C1fYVX72bgwiebuk3vbp89RB0YkAB60I.jpg

Pobierz