Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +387
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Plusuja Ci co nigdy nie wzięli nic na raty oraz nie mieli nigdy pozyczki. Oczywiście pomijam kredyty typu zakup mieszkania.
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
https://mega.nz/#!h8RTHCaK!rzWXXbz3oNEw8-GMgYJwJSQiaLIhlvzaZzGGHn2E-Z0
@Shadou: @LM317T: @lsxol123:
#heheszki #trolling #bekazksiezy #bekazkatoli
@onet12: Głupców nie brakuje, zresztą nie tylko wśród wierzących. Tyle, że jeszcze żaden kapłan nie udowodnił, że dany bóg istnieje. Na to naukowych dowodów brak. Jak mam szanować osoby, które wierzą, że jakiś niedouczony podrzutek (w dzisiejszych czasach niezbyt bystry gimnazjalista ma niewspółmiernie wyższą wiedzę we wszystkich kierunkach) rozmawiał z krzakiem i to płonącym!
Poza tym, dlaczego boli was to, co ktoś robi ze SWOIMI pieniędzmi?
@Wojtekq: Ahahahaha, czytaj tu: https://www.wykop.pl/wpis/33281035/w-nawiazaniu-do-tego-wpisu-zrobilam-na-szybko-wers/#comment-117365189 spadłam ze fotela xDDD
@onet12: Ale ja swoje twierdzenia opieram na faktach naukowych, a oni na tym co im chytre i zachłanne klechy powiedzą, znajdź różnicę.
Ponieważ mamy wolność słowa i żyjemy, póki co w wolnym kraju?
a mi sie wydaje, ze masz ból pewnej czesci ciało o to, ze kosciół funkcjonuje, ale oczywiscie masz prawo do tego bólu jakby co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@rysiekryszardziom: Znam gorszych ludzi - fanatyków religijnych - w imię zmyślonego boga są w stanie zrobić wszystko, kłamać, torturować a nawet mordować, czego przykładów daleko nie trzeba szukać, choćby w historii katolików.
"Osoby wierzące w te brednie powinny być pozbawione prawa do głosowania.'
Twoje prawo do wolnosci słowa jest ok, ale osobom wierzacym chciałbys zabierac prawa wyborcze XDDD
Hipokryzja w czystej postaci
ale czego ja sie spodziewałem....
@Royal_Email: A więc przyznajesz, że to co robią księża to zwykły wątpliwy etycznie i moralnie biznes? xD
Wtedy niestety miałam 6 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@onet12
Komentarz usunięty przez moderatora