Wpis z mikrobloga

@xandra: podatnicy tez płaca na pzpn ktory ciagnie gruba kase od wszystkich nawet od tych ktorzy nie interesuja sie piłka. Powinienes szanowac wolnosc innych ludzi zamiast zakładac klapki na oczy, tak jakby tylko Twoja opinia była jedyna słuszna. Na swiecie sa miliardy ludzi wierzacych w Allaha, Budde, Szive. Pozwól im zyc i zajmij sie soba.
Na swiecie sa miliardy ludzi wierzacych w Allaha, Budde, Szive. Pozwól im zyc i zajmij sie soba.

@onet12: Głupców nie brakuje, zresztą nie tylko wśród wierzących. Tyle, że jeszcze żaden kapłan nie udowodnił, że dany bóg istnieje. Na to naukowych dowodów brak. Jak mam szanować osoby, które wierzą, że jakiś niedouczony podrzutek (w dzisiejszych czasach niezbyt bystry gimnazjalista ma niewspółmiernie wyższą wiedzę we wszystkich kierunkach) rozmawiał z krzakiem i to płonącym!
ty twierdzisz, ze masz racje, miliardy ludzi wierzacych twierdza inaczej

@onet12: Ale ja swoje twierdzenia opieram na faktach naukowych, a oni na tym co im chytre i zachłanne klechy powiedzą, znajdź różnicę.

Zajmij sie soba i swoim zyciem, po co sie wtracasz w zycie innych?

Ponieważ mamy wolność słowa i żyjemy, póki co w wolnym kraju?
@xandra: sa ludzie ktorzy doswiadczaja Boga poprzez medytacje lub modlitwe.
a mi sie wydaje, ze masz ból pewnej czesci ciało o to, ze kosciół funkcjonuje, ale oczywiscie masz prawo do tego bólu jakby co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@onet12: A mi się wydaję, że brakuje ci czasów, kiedy heretyczki, czarownice jak ja palono na stosach xD Ból dupy mam tylko o to, że ludzie się dają na bajki kleru nabierać i jeszcze muszę dopłacać im ze swoich podatków. Osoby wierzące w te brednie powinny być pozbawione prawa do głosowania.
Ty swoich twierdzeń nie opierasz na faktach naukowych, bo przy faktach naukowych to ty nawet nigdy nie stałaś. Jesteś zwykłą nawiedzoną gimboateistką, która szuka zaczepki i "wie lepiej". Najgorszy tym człowieka jaki w ogóle istnieje.

@rysiekryszardziom: Znam gorszych ludzi - fanatyków religijnych - w imię zmyślonego boga są w stanie zrobić wszystko, kłamać, torturować a nawet mordować, czego przykładów daleko nie trzeba szukać, choćby w historii katolików.

Nauka nie może się
co cie obchodzi co ludzie robią z hajsem?

@Royal_Email: A więc przyznajesz, że to co robią księża to zwykły wątpliwy etycznie i moralnie biznes? xD

Jedynie do czego można sie dowalić to do udziału państwa w dotowaniu kościoła, ale ryja trzeba było drzeć jak dopinali konkordat.

Wtedy niestety miałam 6 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@onet12

Twoje prawo do wolnosci słowa jest ok, ale osobom wierzacym chciałbys