Szukałem przepisu na bolognese, bo chcę swoje jakoś ulepszyć i trafiłem na filmik z Okrasą. No i tu twist, bo gość zaprosił jakiegoś studenciaka do programu i ciągle z niego jawnie drwi.
-znam gości którzy to montują i wbrew pozorom wszyscy cię pokochają -od kiedy my jesteśmy kolegami? -my musimy to jeść?
Taki burak, że aż się to źle ogląda. I to jeszcze wszystko wrzucone przez kanał Kuchnia Lidla, nie wiem kto im to zatwierdził xd
@subterranean4: znajomy mojego kuzyna u niego pracował, a mój kuzyn bawił sie z nim na jednym weselu i mówili, że Okrasa bardzo swojski i spoko gośc. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Obserwator_z_ramienia_ONZ no mnie też zdziwiło, bo widziałem parę jego programów i nigdy taki się nie wydawał. Polecam zobaczyć, bo tutaj inny obraz. @tomaszwanna: Pascal mówi normalnie po polsku, tylko sztucznie załącza swój akcent na potrzeby programów xd
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
-znam gości którzy to montują i wbrew pozorom wszyscy cię pokochają
-od kiedy my jesteśmy kolegami?
-my musimy to jeść?
Taki burak, że aż się to źle ogląda. I to jeszcze wszystko wrzucone przez kanał Kuchnia Lidla, nie wiem kto im to zatwierdził xd
#gotujzwykopem #lidl #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
@subterranean4: znajomy mojego kuzyna u niego pracował, a mój kuzyn bawił sie z nim na jednym weselu i mówili, że Okrasa bardzo swojski i spoko gośc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tomaszwanna: Pascal mówi normalnie po polsku, tylko sztucznie załącza swój akcent na potrzeby programów xd
uuu, kontrowersyjnie
...