Wpis z mikrobloga

@PurpleHaze: OK, no problem :) Zaraz dołączę z Oasis 2 (bo już mam gotowe), a z Paperwhite później zrobię. U mnie niestety zachmurzenie 100% więc światła do zdjęć dobrego nie ma :(
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Cyfranek: masz Oasis 2? Ja kupiłem ostatnio i jestem ciekawy, czy bateria wszystkim działa tak beznadziejnie, bo nawet w trybie samolotowym i podstwietleniu na 3 po 4 dniach intensywnego czytania pada ( ͡° ʖ̯ ͡°)
kiedyś miałem jakiegoś pocketbooka za 300 złotych i trzymał nieporównywalnie lepiej.
  • Odpowiedz
@frogi16: Mam Oasis 2, ale dłużej z niego nie korzystałem, bom chciał Legimi na PocketBooku maksymalnie wykorzystać :) Więc nie wypowiem się na temat baterii póki co.
  • Odpowiedz
@Cyfranek: mam, z recenzją się w większości zgadzam: przyciski są słabe, na budowę nie narzekam - ot, kompromis. Wielki plus za bdb obsługę pdfów.
Ekran i jego podświetlenie to główny atut tego czytnika. Nie wyobrażam sobie powrotu do 6 cali.
Etui polecam z Ali, 40 zł, dotarła pocztą lotniczą w 9 dni.

A odnośnie ceny to brałem z euro z 2 ratami gratis i wyszedł za jakieś 979 zł.
  • Odpowiedz
A odnośnie ceny to brałem z euro z 2 ratami gratis i wyszedł za jakieś 979 zł.

@DejwiD: Faktycznie na raty jest taniej? Myślałem, że to znowu jakaś ściema typu "teraz to już naprawdę prawdziwe raty 0%"
  • Odpowiedz
@Cyfranek: tak, żadnych dodatkowych kosztów. Bardziej się opłacało niż brać za gotówkę.1049 zł na 30 rat 0%. Jedną już Euro opłaciło. Wychodzi dokładnie 979 zł.
  • Odpowiedz