Aktywne Wpisy
Silklash +697
Teraz sam BigMac, bez promocji to 19.90 lub 21.40. Brawo piszmaty!
#glapinski #nbp #bekazpisu #bekazorlenu #mcdonalds #tvpis #osiemgwiazd #wybory #inflacja #orlen
#glapinski #nbp #bekazpisu #bekazorlenu #mcdonalds #tvpis #osiemgwiazd #wybory #inflacja #orlen
eltanol3000 +203
jestem przykładem dramatu milenialsów wytresowanych przez b00mesrtwo polskie- właśnie będąc po 30 jestem pierwszy raz od chyba dekady na l4, dosłownie 3 dni i wiecie co?
mam wyrzuty sumienia że nic nie robie. xDD
pierwszego dnia zalogowałem sie do roboty żeby skrobnąć 2 umowy, potem łaziłem po mieszkaniu szukając sobie zajęcia i po prostu sprzątałem.
dzisiaj od rana snuje sie jak smród i nie wiem co ze sobą zrobić. cośtam sobie gram
mam wyrzuty sumienia że nic nie robie. xDD
pierwszego dnia zalogowałem sie do roboty żeby skrobnąć 2 umowy, potem łaziłem po mieszkaniu szukając sobie zajęcia i po prostu sprzątałem.
dzisiaj od rana snuje sie jak smród i nie wiem co ze sobą zrobić. cośtam sobie gram
@tomasz-terlecki: raczej myslalem o zatrudnieniu sie w jakims muzeum czlowieka pierwotnego jako przewodnik
@byl_sobie_aniol: #!$%@? no nie zartuj sobie, +10 stopni i zgrzany jestem wez przestan
Moze na lodowcu da sie zyc, -4 i jest ok, ale w Europie? Kurde taka Hiszpania, albo Szwecja, 40 stopni w lato?
Co najwyzej Svalbard albo Ameryka polnocna. Bardzo polnocna...