Aktywne Wpisy

Często słyszałem, że jak ktoś nie chce mieć dzieci to po 25-26 roku życia "coś" w głowie przeskakuje i nagle chce je mieć. Czy coś ze mną jest nie tak skoro nic mi nie przeskoczyło? (oczywiście, że tak przecież mam konto na wykopie) Jak to wyglądało w waszym przypadku? Czy jest szansa, że coś mi jeszcze przeskoczy? #dzieci #zwiazki #antynatalizm

Antybuka +209
Mam dla was historię jednego gościa, który chyba wygrał zycie...
Pan Mariusz lat 46, w wieku 22 lat poślubił Grażkę z którą wpadł, więc jak to kiedyś było, od razu slub zanim zacznie brzucha widać.
Gościa znam od 20 lat, od małego pamiętam, że jego żona była straszną kobitą i zatruwała mu życie (przykład z życia, facet kupił rower 7 lat temu i go wyremontował, kosztowało to pewnie mniej niż 1000zł, ale
Pan Mariusz lat 46, w wieku 22 lat poślubił Grażkę z którą wpadł, więc jak to kiedyś było, od razu slub zanim zacznie brzucha widać.
Gościa znam od 20 lat, od małego pamiętam, że jego żona była straszną kobitą i zatruwała mu życie (przykład z życia, facet kupił rower 7 lat temu i go wyremontował, kosztowało to pewnie mniej niż 1000zł, ale

Jak rozumiem w GENIALNYM (XDDD) WCF nie da się przechwycić wiadomości SOAP w pełnej okazałości już PO podpisaniu cyfrowo? xD Tak się tylko upewniam czy to jest takie gówno obsrane gównem jak mi się wydaje, czy tylko potrzeba eksperckiej wiedzy do tak zaawansowanych czynności.
@Khaine: zdarza mi sie pracowac z WCF od 2013 jest tak jak napisales.
Nie znam sie na javie/springu na tyle, ale gdzies mignal mi artykul ze wlasnie jest tak z dupy w WCF ze czegos oczywisctego z punktu widzenia javy (cos z tym podpisywaniem wlasnie) nie da sie zrobic, ale to fajnie jakby ktos oblatany sie wypowiedzial ( ͡°
@Koliat: To w czym się obsługuje SOAP w 2018 roku w C#? I nawet nie próbuj mi jęczeć, że nie ma SOAP w 2018 roku bo parsknę śmiechem xD
.NET core ma własną maszynę wirtualną czy na windowsie może korzystać z tej samej co
Generalnie stanęło na zrobieniu klienta w Javie który będzie przyjmował