Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +126
Jak tam klaskanie uszami bo tiry się nie wyprzedzają? Zadowoleni? Bo teraz zamiast każdy tir jechać swoją prędkością to zbijają się w długie sznury. I teraz jedzie konwój bez szczelin prawym pasem więc życzę powodzenia wjeżdżać wam z wolnego pasa rozbiegowego swoimi fabiami 1.0. Powolny węzeł 40km/h + rozbiegówka 250 metrów - życzę szczęścia najpierw wbijać pod tira a potem przeskakiwać na lewy gdzie wszyscy cisną 140 ( ͡° ͜ʖ
Geralt678 +62
Często słyszę że Rodzi do coraz mniej dzieci i wymieramy. Jakie daje się przyczyny tego skutku ? Brak mieszkań, kobiety za mało zarabiają (Na zachodzie są, potężne zasiłki i tam też dzietność jest niska) , pracodawcy nie chcą dać im urlopu i inny Cope.
Czemu nie mówi się o prawdziwej przycznie mianowicie ;
Hipergamia - Większość kobiet szuka lepszego faceta od siebie czyli Chad bez zakoli, wysoki dobra twarzom najlepiej żeby zarabiał
Czemu nie mówi się o prawdziwej przycznie mianowicie ;
Hipergamia - Większość kobiet szuka lepszego faceta od siebie czyli Chad bez zakoli, wysoki dobra twarzom najlepiej żeby zarabiał
Wrzucę zatem jeszcze tutaj żeby więcej ludzi zobaczyło i może komuś pomogę.
-dużo piwa
-filmy/seriale/gry
-Depresyjna muzyka(ja nie mogę słuchać w tych chwilach niczego co szybkie) np miłosne piosenki od Chrisa De Burgh czy piosenki o depresji i miłości Tylera Josepha np Drown, Save, Taken by sleep, Trees, Goner, Hear me now
do tego spotykanie się z ładnymi loszkami lub długa jazda autobusem/pociągiem i patrzenie na nie (#przegryw)
Nie chce mi się teraz zastanawiać jaką muzykę podać jeszcze ale jak chcesz więcej to napisz.
Jak wiadomo w tych chwilach to co zwykle daje nam szczęście czy przyjemność może nawet nas irytować itp.
Zatem trzeba wytoczyć najcięższe salwy i dorzucić wszystko co wręcz kochamy: pizza, kebab czy inne KFC itp. Do tego dużo cukru, może jakieś słodkie alkohole i będziesz w tej depresji szczęśliwszy niż po klefedronie xD.
Można dorzucić sobie mj czy jakąś kode (ale raz max 2, pod żadnym pozorem nie powtarzać więcej w przeciągu tygodnia/dwóch). Tak myślę co jeszcze mogę doradzić to wymyśliłem, że kabanosy i monte (teraz weszły opakowania 400g). Jeszcze żelki i lody, żelki i lody są dobre na wszystko.
Mam nadzieję, że w jakimś stopniu pomogłem.
#narkotykizawszespoko #bojowkamedycznegoklefedronu #narkotykiniezawszespoko #depresja