Aktywne Wpisy
To samo ci dzikusy i barbarzyńcy zrobią z Wami, gdy w razie wojny zostaniecie złapani a ruscy będą potrzebować informacji. To samo robią teraz z całą masą żołnierzy ukraińskich.
Chvuj z terorrystami, ale publikowanie takich treści, chwalenie się tym, przyzwolenie na takie działania pokazuje jak wielka przepaść cywilizacyjna dzieli nas od dzikiej, barbarzyńskiej kacapii. Dali dupy i nie powstrzymali zamachu, to jedyne co teraz potrafią to torturować podejrzanych, zamiast po prostu wytoczyć
Chvuj z terorrystami, ale publikowanie takich treści, chwalenie się tym, przyzwolenie na takie działania pokazuje jak wielka przepaść cywilizacyjna dzieli nas od dzikiej, barbarzyńskiej kacapii. Dali dupy i nie powstrzymali zamachu, to jedyne co teraz potrafią to torturować podejrzanych, zamiast po prostu wytoczyć
Trabancik +34
Co o tym sądzicie?
#bitcoin #kryptowaluty
@dla_zabawy: ja byłem chyba najbardziej pozytywnie nastawiony do przyszłości bitcoina na tych tagach ale sam nie wierzyłem w $10K. Wyważona analiza i wyważony kurs?! LOL. Zobaczysz co to jest bitcoin przy następnej bańce. Mnie już nic nie zaskoczy. Kto nagania? Tylko głupek, który nie ogarnia bitcoina i chce płacić więcej za mniej bitcoina a każdy ogranięty chciałby jak najniższej ceny. Przynajmniej z tych, którzy jeszcze ciągle
@pawlo74: Żeby była następna bańka musi minąć trochę czasu ludzie muszą zapomnieć o tej i wszystko musi się przemielić. Dokładnie to pokazuje ta analiza, dlatego napisałem że jest wyważona. A nie że nowe ATH za dwa tygodnie
Czy wiesz, że szacuje się tylko około 3 miliony BTC w obiegu? Reszta hodl.
Ale to co przy bańce internetowej trwało wiele lat tu i tak masz przyspieszone i to właściwie 1 dzień w BTC to jak tydzień na normalnych giełdach. Uważacie że to dalej wolno?
@Raccooncad1: Zgadzam się dlatego napisałem że tekst o giełdach
@mampytanieotak: Wykres wszystkich baniek łącznie z bańka na BTC w 2014 jest odzwierciedleniem ludzkich emocji. Możesz nawet handlować półtuszami wieprzowymi emocje będą te same. Chciwość i strach, chciwość i strach tylko to kieruje rynkiem