Aktywne Wpisy

Sriracha +376
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +17
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym

źródło: comment_E1rj5uWBB8MVuLazKAus70zxnMkTAd5S.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@siusiumajtki: powiedział wykopek, który ostatnio bronił w znalezisku gwałciciela. Nawet mnie nie dziwi, że i tutaj stoisz za zjebem ze scr xD
@zeusAmadeusz: tinder to dla mnie cos zupelnie innego niz ogloszenia o wynajmowaniu pokoju, ale co ja tam wiem. Panicz chyba sie naogladal za duzo filmow pewnego rodzaju i liczy, ze jak zejdzie 50 zl z czynszu
Komentarz usunięty przez autora
@zeusAmadeusz: No to ja wole byc bez poczucia humoru niz godzic sie na mieszkanie z obcym mezczyzna, ktory chce popatrzec na c---i, bo uwaza, ze 700 zl za przechodni pokoj to malo
Do tego jeszcze typ chce wspolnie chodzic na plaze itd, czyli by sie owijal jak bluszcz
Chyba to jest sposob na zamieszkanie z kobieta, bo normalnie kazda by
Po tym poscie mozna wywnioskowac, ze juz patrzyl :)
Komentarz usunięty przez autora
ja wiem że dla takiego przegrywa kazdy kto rucha częściej niż raz w tygodniu to wygryw, ale no bez przesady, większy wygryw to j----a modelek 11/10 raz-dwa w miesiącu, niż j----a nimfomanek-grażyn raz dziennie xD
Czytając twoje posty j---e hipokryzją (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)