Wpis z mikrobloga

"On tylko jasno napisał swoje oczekiwania." Gdyby to był #tinder jakiejś laski to by było ok - ma prawo mieć wymagania.

A tu? Jak typ śmiał mieć dziwne, humorystyczne oczekiwania wystawiając ogłoszenie.

@zeusAmadeusz: tinder to dla mnie cos zupelnie innego niz ogloszenia o wynajmowaniu pokoju, ale co ja tam wiem. Panicz chyba sie naogladal za duzo filmow pewnego rodzaju i liczy, ze jak zejdzie 50 zl z czynszu
  • Odpowiedz
  • 4
@gansevudei Czy tylko ja nie widzę w tym ogłoszeniu nic szczególnego oprócz stosunku cena/pokój przechodni? Ogłoszenie jak ogłoszenie, wiadomo że to żarty, bez przesady.
  • Odpowiedz
moim zdaniem jest to bardzo dobre ogłoszenie bo oddzieli osoby bez poczucia humoru.

@zeusAmadeusz: No to ja wole byc bez poczucia humoru niz godzic sie na mieszkanie z obcym mezczyzna, ktory chce popatrzec na c---i, bo uwaza, ze 700 zl za przechodni pokoj to malo
Do tego jeszcze typ chce wspolnie chodzic na plaze itd, czyli by sie owijal jak bluszcz
Chyba to jest sposob na zamieszkanie z kobieta, bo normalnie kazda by
  • Odpowiedz
@Wybredny_Marian: no jak ktoś znalazł c---a na śmietniku i rucha co popadnie to nie do końca jest #wygryw xD

ja wiem że dla takiego przegrywa kazdy kto rucha częściej niż raz w tygodniu to wygryw, ale no bez przesady, większy wygryw to j----a modelek 11/10 raz-dwa w miesiącu, niż j----a nimfomanek-grażyn raz dziennie xD
  • Odpowiedz