Aktywne Wpisy
rysiekryszard +72
Czy tylko ja uwielbiam czytać instrukcje? Zawsze ludzie twierdzą, że to jakaś ujma, że "jestem taki kumaty, że nie muszę czytać instrukcji". Ja po prostu lubię to robić, czasami znajdę jakieś fajne smaczki czy zalecenia. Uwielbiam znać swoje urządzenia na wylot. Nie kupuję żadnych zbędnych gratów, ale to co mam lubię znać.
#dom #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gownowpis #niepopularnaopinia
#dom #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gownowpis #niepopularnaopinia
Jedna Julka kiedyś mi popuściła szpary. Ona miała chyba jakąś mega chcice i akurat jej się nawinąłem - czysty fart.
Potem próbowałem się z nią spotykać to mnie zlewała. W końcu raz pod wpływem alkoholu zaproponowałem jej seks za pieniądze, skoro i tak to już kiedyś robiliśmy xd Okropnie się oburziła.
Skończyło się tak, że pokazała moje wiadomości swojej koleżance - "influencerce" która ma ponad 50k obserwujących na instagramie, i ta koleżanka
Potem próbowałem się z nią spotykać to mnie zlewała. W końcu raz pod wpływem alkoholu zaproponowałem jej seks za pieniądze, skoro i tak to już kiedyś robiliśmy xd Okropnie się oburziła.
Skończyło się tak, że pokazała moje wiadomości swojej koleżance - "influencerce" która ma ponad 50k obserwujących na instagramie, i ta koleżanka
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link