Aktywne Wpisy
Plotkova99 +230
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Liger123 +110
Nie rozumiem typa. Majac tyle hajsu na koncie i przy braku zobowiązań typu dzieci, już dawno wyjechałbym do jakiejś Tajlandii / Wietnamu / Kambodzy, kupil wille nad oceanem i spijał drinki do ostatnich swoich dni. Przeciez on dobrze wiedział, że te wszystkie interesy są szemrane.
Zjadla go chciwosc?
#budda
Zjadla go chciwosc?
#budda
Jeśli chcesz być jutro wołany - możesz kliknąć w plusa, lub też zaobserwować tag ---> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na najgorszą pizze Guseppe:
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Głos na 4 sery, chociaż powinny odpaść dużo wcześniej.
@xVolR: G---o tak, ale dla pizzowych ortodoksów. Jest to słodka przekąska, z pizzą nie ma faktycznie wiele wspólnego, ale dobre. Podobny casus jest np. z piwem Fortuna Czarne (które smakuje jak cola i podobnie do niej ma nawalone cukru - całkiem dobre, ale odrzucone przez ortodoksów piwnych bo nie smakuje jak p--o) i kilkoma innymi produktami spożywczymi (i nie tylko), które pomimo swojej jakości
@haes82: Coś ohydnego, w żadnym stopniu nie przypomina coli, wylałem po pierwszym łyku.
Nie rozumiem jaki ludzie mają problem z 4 serami, przecież na równi z hot salami to najlepsza pizza Guseppe, nigdy się na niej nie zawiodłem.
to gowno wyslac do piwnicy